Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,631.40
-952.32
Ethereum
$3,133.90
-40.35
Litecoin
$83.17
-1.67
DigitalCash
$30.29
-0.34
Monero
$118.85
-1.7
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.18
-0.66
Dogecoin
$0.15
-0

DEX Piyasasının Yıldız Altcoin’i Yüzde 20 Sıçradı

0 453

DEX Piyasasının Yıldız Altcoin’i Yüzde 20 Sıçradı.

Kyber Network, 2020 yılında DEX paketini yönetti ve yazım sırasında en likit ve verimli ticaret platformuna sahipti. Ancak ufukta token tabanlı yönetişim önerileri ile ağ birkaç merkezileşme endişesiyle karşı karşıya.Merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) 2019’da katlanarak büyüdü ve Kyber Network bu büyümeyi protokol benimseme sürecini devam ettirerek 2020’ye kadar sürdürdü.

2020’de Kyber’in Şaşırtıcı Büyümesi

2020 yılının ilk birkaç ayında, Kyber Network likidite ve en uygun fiyatlarla üst düzey bir DEX olarak yerini sağlamlaştırdı. DEX’in yerel tokenı olan KNC, ağ, KyberDAO ve Katalyst güncellemesi yaklaştıkça kripto topluluğunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Ağ ile etkileşime giren adresler, Ocak 2020’den bu yana % 438 arttı. Daha geniş DEX kullanımı Mart ayında rekor ticaret hacimleri yayınladı ve bu da Kyber’in kullanımındaki artıştan kaynaklandı. KNC sahibi Ethereum adresleri yıl içinde % 11 arttı. Mart’taki zirvesinden % 42 düşmesine rağmen, KNC’nin fiyatı yıl başından bu yana karşı % 154 arttı. Fiyat bileşikleri olarak daha fazla KNC yatırımcısı ortaya çıkacak, ancak bunların sadece bir kısmı staker olmaya devam edecek. Staking hayata geçtiğinde, her token kendine özgü bir değer verilebildiğinden, Kyber’in token ekonomisinin gelişmesi bekleniyor. Bu değer, her bir stkaing tokenının tahakkuk ettireceği ücretlerin miktarına dayanıyor. Ancak, ağ ve paydaşları için önemli bir endişe kaynağı yer alıyor.

KNC Merkezileşmesi ve Yönetişimi

Kyber, birçok kripto tabanlı ağ gibi, KNC tokenlarını birkaç sahibinin elinde yoğunlaştırma riski taşıyor. Buna örnek olarak, tüm seçkin KNC’lerin yarısından fazlasını elinde tutan 18 benzersiz adres verilebilir.Protokol ağ yönetişimi için token kullanmayı planladığından, Kyber için bu çok daha önemlidir. MakerDAO bu düzenin sorunlu olduğunu şimdiden kanıtladı. Protokol yönetişimi tokenı olan MKR’nin önemli bir miktarına sahip büyük balinaların varlığı nedeniyle MakerDAO yürütme tekliflerine oy vermek çoğu zaman çarpıtılıyor. Tek bir balina toplam oyların % 96’sını elde etti, ancak sadece toplam katılım, MakerDAO aracılığıyla tokenların % 1.58’inden oluşuyordu. Merkezileşme, Kyber’in yönetişim çerçevesini tasarlarken akılda tutulması gereken bir risktir. Bununla birlikte, birçok küçük hesabı oy kullanmaya teşvik ederek kolayca hafifletilebilir.

KNC Fiyatı

KNC fiyatı, Kyber’in 2019’un sonundaki pazar payındaki artıştan faydalandı. Daha fazla rakip ortaya çıktıkça, Kyber likidite ve verimlilik açısından büyümeye devam etmek zorunda kalacak ya da en üst kademeden düşecek. Şimdiye kadar, ağ Kyber’in likidite büyüklüğünü destekleyen temel entegrasyonlarla bu rekabette zarif bir şekilde ilerledi. Set Protocol ve Nuo gibi dApp’lerle daha fazla entegrasyon, son kullanıcılarına hizmet etmek için DeFi’nin çeşitli köşelerinden likidite çekerek sipariş defteri derinliğini artırmaya devam edecek. Staking ve KyberDAO likiditeyi artırarak ve yönetişimi toplumun eline alarak ağa yeni bir hayat verecektir. Kyber ve KNC tokenlarının bulunduğu adreslerinde büyüme, Kyber hacimlerini artırmaya devam ederse ivme görmeye devam edecek.

Kyber Network yazının yazıldığı sırada yüzde 23 yükseliş gerçekleştirerek fiyatını 0,67 dolar seviyesine taşıd

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.