Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,317.86
+99.25
Ethereum
$3,143.55
-13.89
Litecoin
$85.33
+1.72
DigitalCash
$30.59
+0.57
Monero
$120.96
+1.33
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.76
+0.5
Dogecoin
$0.15
-0

Çin’in El Koyduğu Milyarlarca Dolarlık Bitcoin ve Altcoin’ler Piyasayı Nasıl Etkiler?

0 308

Çin’in El Koyduğu Milyarlarca Dolarlık Bitcoin ve Altcoin’ler Piyasayı Nasıl Etkiler?

Analistler ve etkileyiciler, Çin’in kripto para piyasası tarihindeki en büyük dolandırıcılıklardan birine bağlı olarak “4,2 milyar dolarlık kripto para” ele geçirmesine tepki gösteriyor. Operasyonlar sırasında suçlularda bulunan; 194 bin 775 BTC, 833 bin 83 ETH, 1 milyon 400 bin LTC, 27,6 milyon EOS, 74 bin 167 DASH, 487 milyon XRP, 6 milyar DOGE, 79 bin 581 BCH ve 213 bin 724 USDT Çin kolluk kuvvetleri tarafından ele geçirildi. İşte detaylar ve uzman görüşleri…

Çin, PlusToken’le bağlantılı milyarlarca dolarlık Bitcoin ve 8 altcoin’i ele geçirdi!

PlusToken, 2018’de Güney Kore’de başlatılan ve yatırımcılarına döviz kârları, madencilik geliri ve yönlendirme avantajları yoluyla yüksek getiri vaat eden bir Ponzi programıdır. Blockchain analitik firması CipherTrace, milyonlarca kullanıcıyı cezbeden PlusToken’in uygulaması ve borsasının geçen yıl sonunda çevrimdışı olmasının ardından yatırımcıların tahmini 2,9 milyar dolar kaybettiğini bildiriyor.

Kanadalı Şirket Bu İki Altcoin'i Satıp Bitcoin Satın Aldı!

Şimdi TheBlock, Çinli yetkililerin PlusToken dolandırıcılarından büyük miktarlarda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecon  (LTC), EOS, DASH, Dogecoin (DOGE), Bitcoin Cash (BCH) ve Tether (USDT) ele geçirdiğini bildirdi.  Haberlerin piyasaları nasıl etkileyeceğine gelince, ünlü analist Joseph Young bunun büyük bir etkisi olacağından şüphe ediyor. Joseph Young konuya yönelik şunları söyledi:

ÇİN HABERLERİ GELMEDEN ÖNCE BİTCOİN ZATEN 17.000 DOLARIN ALTINDA DÜZELTME YAPIYORDU VE EĞER ÇİN BU KRİPTO PARALARI SATARSA, MUHTEMELEN SİLK ROAD PARALARI GİBİ AÇIK ARTIRMADA SATACAKLAR. BU YÜZDEN, BUNUN PİYASA ÜZERİNDE NASIL BÜYÜK BİR ETKİSİ OLACAĞINI ANLAMIYORUM. BORSA VE PLATFORMLAR… BİR NOKTADA ÇİN FUD’U OLMASI GEREKİYORDU. BİR BİTCOİN BOĞA KOŞUSU VE ÇİN BİRBİRİNDEN AYRILAMAZ. BU KAÇINILMAZDIR.

Bloomberg, Bitcoin Fiyatında Yükselişe İşaret Eden 5 Metriği Listeledi

Hudson Rock’ın CTO’su: Ponzi ile ilgili fonlar 100 günden fazla bir süredir hareket etmedi

Siber suç istihbarat firması Hudson Rock’ın CTO’su Alon Gal, söz konusu kripto para birimlerinin birkaç haftadır hareket etmediğini ve bu fonlarda gerçekten neler olup bittiğini merak ettirdiğini söylüyor. Hudson Rock’ın CTO’su konuya yönelik şunları söyledi:

ÇİN POLİSİ, ŞİMDİYE KADARKİ EN BÜYÜK KRİPTO PONZİSİ’DEN (PLUSTOKEN) 4,2 MİLYAR DOLAR ALDIKLARINI İDDİA EDİYOR. ANCAK PONZİ İLE İLGİLİ FONLARIN 100 GÜNDEN FAZLA BİR SÜREDİR HAREKET ETMEDİĞİNİ GÖRÜYORUM. BURADA BİR ŞEYLER YANLIŞ. YA POLİSİN ÖZEL ANAHTARLARI VAR YA DA YALAN SÖYLÜYORLAR. PARAYA NASIL EL KONULDUĞUNDAN EMİN DEĞİLİM, AMA UZUN ZAMANDIR TAŞINMADI. FONLAR 100 GÜNDEN DAHA ÖNCE ELE GEÇİRİLMİŞ OLSA BİLE, BU FONLARLA YAPILAN İŞLEMLER MİKSERLERDEN GEÇMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR. DAHA ÖNCE YETKİLİLERİN BU ŞEKİLDE İŞLEM YAPTIĞINI GÖRMEMİŞTİM. MANTIKLI GELMİYOR, BU YÜZDEN EKARTE EDİYORUM.

Sert Düşüş Sırasında Bitcoin ve Altcoin Tasfiyeleri 1.9 Milyar Doları Buldu!

Light Crypto: Defter verileri fonların geçen yıl zaten satıldığını gösteriyor

Popüler kripto etkileyicisi Light Crypto, 26.000 Twitter takipçisine, defter verilerinin fonların geçen yıl zaten satıldığını gösterdiğini söyledi. Light Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU KRİPTO PARALAR, HUOBİ’YE 2019’DA ORİJİNAL PLUSTOKEN ADRESLERİNDEN TOPLU OLARAK YATIRILDI. KRİPTO PARALARIN BU İŞLEMDEN DAHA SONRA SATILMASI KUVVETLE MUHTEMEL. ŞU ANDA AĞA GELEN YENİ MALZEMELER DEĞİL…

Çin’in ele geçirilen kripto paraları nasıl kullanacağına gelince, hükümet bunların yerel yasalara uygun olarak işlendiğini ve kazançların ulusal hazineye konacağını söylüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.