Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Çin Baskısı Bir Borsanın Daha Sonu Oldu

0 570

Çin hükümetinin son günlerde getirdiği yasalar birçok borsa için felakete dönüşmeye devam ediyor. Şimdi de ülkedeki önemli borsalardan biri olan CoinEx kapanacağını açıkladı.

CoinEx Kapanıyor!

Çin’den tamamen çekilecek olan CoinEx tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde oldu:

“Çin hükümetinin düzenleyici politikalarının gerektirdiklerine uymak için Çin ana karasındaki kullanıcıları tamamen borsanın dışına alacağız. Hesabınızda hala fon bulunuyorsa, 31 Ekim 2021, Pekin saati ile 16’dan önce sorunsuz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Lütfen bu zamandan önce varlıklarınızın elden çıkarılmasını mümkün olan en kısa sürede tamamlayın. İçinde fon bulunmayan hesaplar ise 30 Eylül tarihinde kapatılacaktır”

Çin tarafından alınan kararlar bilindiği üzere oldukça keskin ve acımasız oldu. Bununla birlikte birçok kapanma yoluna giderken birçok borsa da faaliyetlerini Çin dışına taşımakta. Alınan kararlar kripto para piyasalarını da kötü bir şekilde etkilerken BTC’nin 41.000 dolara kadar düşmesine sebep olmuştu. Şu anda ise kripto para liderinin 43.000 dolardan işlem gördüğünü belirtmek gerek. SEC tarafından yapılan açıklamaların ardından artışa geçen Bitcoin günü 43.000 doların üstünde kapatabilir.

Dogecoin Kurucu Ortağından Yatırımcıları Heyecanlandıran Fikirler

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.