Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,052.77
-2311.25
Ethereum
$3,139.79
-114.27
Litecoin
$83.11
-4.36
DigitalCash
$29.93
-1.78
Monero
$118.43
-2.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-1.82
Dogecoin
$0.15
-0.01

Chiliz Token Paribu borsasında Listelendi

0 532

Chiliz Token Paribu borsasında Listelendi .

Galatasaray, Juventus ve Paris Saint-Germain gibi büyük futbol kulüplerinin taraftar tokenlerinde kullanılan hizmet tokeni Chiliz, Türkiye’de ilk resmi iş birliğiyle yerel kripto para borsası Paribu’da işleme açıldı. Spor odaklı projeleriyle bilinen Chiliz, blokzincir tabanlı taraftar oylama ve ödül platformu Socios.com’u destekleyen hizmet tokeni CHZ’i yerel kripto alım satım platformu Paribu üzerinde listeledi. 12 Şubat tarihli bir basın bildirisiyle duyurulan bu adımla birlikte Paribu’nun 600 bini aşkın kullanıcısı, platformun mobil uygulamasını kullanarak Türk Lirası ile Chiliz alımı yapabilecekler. Bültene göre Juventus, Paris Saint-Germain, Atlético de Madrid, A.S. Roma ve Galatasaray takımlarıyla iş birliği kuran Socios.com, yakın zamanda ise Arjantinli devleri Independiente ve espor ortağı üst üste DOTA 2 şampiyonu olan OG lansmanlarının gerçekleşeceğini belirtti. Yıl sonuna kadar Socios.com platformu üzerinde 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen Chiliz, ayrıca spor ve eğlence sektöründen 50 fikri mülkiyet hakkı almak için kolları sıvadı.

Chiliz ve Socios.com kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus:

“Avrupa’nın gelen durumuna baktığımızda, kripto para kullanımı Türkiye’de büyük bir hızla ilerliyor ve Türkiye’nin $CHZ ve Socio.com’a kucak açacağını öngörüyoruz. $CHZ’in Paribu’da listelenmesi bu süreci hızlandıracak ve en önemli pazarlarımızdan birinde erişilebilirliğini artıracak.”

Taraftar tokeni nedir?

“Taraftar tokenine sahip olanlar dünyanın ilk taraftar oylama ve ödül platformu Socios.com üzerinden kulüple ilgili oylamalara ve anketlere katılabiliyor. Spor tutkunları taraftar tokenlerini satın alarak belirli kulüp kararları üzerinde doğrudan söz sahibi olabilecekler.”

Taraftar tokenlerini kullanan taraftarların ödül puanı kazanacaklarını belirten Chiliz CEO’su, “Ayrıca takım için üretilen özel ürünlere sahip olma imkanına da erişecekler. Gelecek aylarda platformun öncelikli özelliği olan oylama ve ödüllerin dışında yeni özellikler de ekleyeceğiz.” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.