Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.29
+1208.82
Ethereum
$3,562.37
+67.8
Litecoin
$94.50
-0.6
DigitalCash
$38.50
+0.79
Monero
$136.55
-0.77
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.36
+0.48
Dogecoin
$0.22
+0.02

Chainlink Kripto Fiyat Kahini Tezos Ekosistemine Dahil Ediliyor

0 294

Chainlink Kripto Fiyat Kahini Tezos Ekosistemine Dahil Ediliyor.

Öncü iki Tezos (XTZ) ekibi SmartPy and Cryptonomic, Chainlink (Link) kahinlerini Tezo ağına ekliyor. İki ekip, Tezos Vakfı’ndan Chainlink kahinlerini Tezos akıllı sözleşmelerine entegre etmek için izin aldı. Cryptonomic’in kurucu ortağı Vishakh, yaptığı açıklamada bu adımla Tezos ekosisteminde eksik kilit bir bağlatıyı doldurduklarını belirtti:

“Çekirdeki ekibimizin çoğu, yıllarca özellikle türev finansı olmak üzere finans alanında çalıştı. Son derece kavramsal finansal alım satımları yürüten yaşamsal sistemler üzerine çalıştık. Bu nedenle zincir dahilinde yönetim ve resmi doğrulama nedeniyle Tezos’a büyük ilgi duyuyoruz. Fakat başarılı Tezos DeFi uygulamaları inşa etmek için dış girdiler olması gerekli, bulmacanın eksik parçası buydu.”

Kahin, merkeziyetsiz finansın ön koşuludur

Chainlink CEO’su Sergey Nazarov, benzer bir söylemde bulunarak merkeziyetsiz finans alanında sağlam veri akışının önemine değindi:

“Bunun DeFi için çok kullanılacağını düşünüyorum. Şunu söyleyebilirim, Tezos’ta DeFi olması için büyük bir ilgi mevcut. Ve iyi bir kahin mekanizması, iyi işleyen bir DeFi uygulaması için ön koşul haline geldi. İnsanların kahin mekanizmaları inşa etmenin blockchain inşa etmeye benzer olduğunu fark etmeye başladıklarını düşünüyorum.”

Nazarov, entegrasyonun diğer projelere de fayda sağlayacağını ileri sürdü:

“Bu, veri sağlayıcılarını verileri zincire koymaya zorlayan bir ağ etkisi çünkü bir entegrasyon ile daha fazla pazar payına erişim sağlayabiliyorlar. Birçok zincirde olacağız ve olduğumuz ek her zincir, diğer zincirlere fayda sağlayacak çünkü veri sağlayıcıları, veri satabilecekleri daha fazla pazara sahip olacak.”

Chainlink yatırımcıları, geçtiğimiz gün Link fiyatının 25 doları geçeceğini ve piyasa değeri bakımından Ether’in (ETH) yerini alacağını ileri sürdü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.