Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,161.96
-2584.7
Ethereum
$3,148.52
-108.88
Litecoin
$83.84
-2.7
DigitalCash
$29.99
-1.79
Monero
$118.28
-3.45
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-2.03
Dogecoin
$0.15
-0.01

Cardano Kurucusu: Bu Altcoin Çok Tehlikeli, Satın! Bu 5’i ise İyi

0 825

Cardano Kurucusu: Bu Altcoin Çok Tehlikeli, Satın! Bu 5’i ise İyi

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, son günlerde çılgınca yükselen bir altcoin projesi konusunda uyarıda bulunuyor. Charles Hoskinson, Dogecoin fiyatlarının düşebileceğini ve kripto endüstrisi için yasal düzenlemelere neden olabileceğini söylüyor. Cardano lideri Charles Hoskinson, Dogecoin’in son piyasa rallisinin olumsuz bir sonucu olabileceği konusunda uyardı. Charles Hoskinson, Dogecoin balonunun patlaması durumunda milletvekillerinin ve düzenleyicilerin dikkatini çekebileceğini öne sürüyor. Charles Hoskinson, açıklamalarında Ethereum 2.0 ve Algorand gibi Cardano rakiplerini Dogecoin’e güçlü alternatifler olarak bile tanıttı.

Charles Hoskinson: Dogecoin fiyatı düşebilir ve yasal düzenlemelere neden olabilir!

Cardano kurucusu ve IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Dogecoin’in hızla yükselen piyasa değerini eleştirdi. Son fiyat performansına bakıldığında Dogecoin, son 24 saatte %124 oranında fiyat artışı gördü. Altcoin projesi, haftalık bazda ise yüzde 400’ün üzerinde artış yaşadı. Bu, Charles Hoskinson’un kripto paranın başarısı hakkında yorum yapmasına neden oldu. Charles Hoskinson, bir YouTube videosunda “DOGE her zaman sektörümüz için bir tür iç şaka, evcil bir rock, eğlenceli bir alaycı kripto para birimi ve hafif yürekli bir şey oldu” dedi.

Charles Hoskinson, Dogecoin’in fiyat artışının büyük ölçüde Elon Musk’un Twitter’da kripto parayı tanıtmasıyla gerçekleştiğini belirtti. Charles Hoskinson, kripto paranın büyümesinin, muhtemelen çeşitli yatırım kampanyaları düzenleyen bir Reddit topluluğu olan /r/WallStreetBets’e atıfta bulunarak, “akıllı balinaların piyasa manipülasyonu” tarafından yönlendirildiğini de sözlerine ekledi.

Elon Musk’ın Destek Verdiği Dogecoin Tüm Zamanlar Rekoru Kırdı

Charles Hoskinson, yatırımcıları DOGE’lerini satmaya bile teşvik etti

Charles Hoskinson, Dogecoin’in büyümesinin sürdürülebilir olmadığını savunuyor. Dogecoin’in istikrarlı bir geliştirme ekibine sahip olmadığını, kripto paranın kodunun büyük ölçüde Bitcoin’e dayandığını ve kripto paranın ortaya çıkması durumunda güvenlik sorunlarıyla başa çıkmak için yeterli donanıma sahip olmadığını belirtti.

Charles Hoskinson, yatırımcıları DOGE’lerini satmaya bile teşvik etti. Charles Hoskinson “Para kazandıysan harika, ama defol git! Bu bir balon, gerçek değil, orada sürdürülebilir hiçbir şey yok ”dedi. Dahası Charles Hoskinson, Dogecoin balonunun kripto endüstrisi için uzun vadeli sonuçlar anlamına gelebileceğini öne sürdü. Charles Hoskinson, Dogecoin balonu patladığında, SEC ve ABD Kongresi gibi kurumlardan yasal soruşturmaları olacağına inanıyor. Charles Hoskinson, “Bunun, kripto paraların kendi kendini kontrol edemeyeceğinin kanıtı olduğunu söyleyen her türden düzenleyici olacak” dedi.

Charles Hoskinson:  Dogecoin, bir noktada her birimize zarar verecek

Charles Hoskinson, bu eğilim devam ederse, kripto para birimi endüstrisinin, banka sözleşmelerine benzer onaylar almak için Blockchain projelerinin gerekli olacağı ölçüde düzenleneceğini öne sürdü. Charles Hoskinson konuya yönelik şunları söyledi:

BU, YUKARIDAN AŞAĞIYA SADECE DAVETİYEYLE GİRİLEN BİR KULÜP OLACAK VE ESKİ FİNANSAL SİSTEMDEN GERİ ÇEKMEYİ BAŞARDIĞIMIZ HER TÜRLÜ ÖZGÜRLÜK KAYBEDİLECEK. BALON PATLAMADAN ÖNCE BİLE AŞIRI YÜKSEK PİYASA DEĞERLERİ MİLLETVEKİLLERİNİ VE ULUSLARARASI DÜZENLEYİCİLERİ ÇEKEBİLİR. BU, BİREYSEL YATIRIMCILARIN EKOSİSTEMİMİZE GİRME KAPISI İSE… BİR NOKTADA HER BİRİMİZE ZARAR VERECEK.

Usta Trader: Bu 5 Altcoin, İnanılmaz Bir Yatırım Fırsatı Sunuyor!

Charles Hoskinson, bu 5 altcoin projesine dikkatleri çekti

Charles Hoskinson’un Dogecoin’e yönelik eleştirileri, kendi rakip Blockchain’i Cardano‘da geliştirmeye öncülük ettiği için doğaldır. Bununla birlikte, Charles Hoskinson kendi kripto parasını alternatif olarak tanıtmakla kalmadı. Ek olarak, Algorand, Tezos, Avalanche ve Ethereum 2.0 gibi diğer projeleri sürdürülebilir olarak adlandırdı.

Charles Hoskinson, bu projelerden her birinin “büyük ekiplere, sermayeye ve hesap verebilirliğe” sahip olduğunu belirtti. Charles Hoskinson’un en büyük korkularının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil. Kripto düzenlemeleri giderek sertleşmesine rağmen, birçok yeni altcoin projesi gelişmeye devam ediyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.