Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,732.52
-328.44
Ethereum
$3,232.17
+13.1
Litecoin
$85.24
-0.39
DigitalCash
$31.37
-0.6
Monero
$120.86
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.31
-0.19
Dogecoin
$0.16
-0

Bu “Balina” Neden Ethereum’un Yakında Bitcoin’den “Daha İyi Dijital Altın” Olabileceğini Açıklıyor

0 431

Bu “Balina” Neden Ethereum’un Yakında Bitcoin’den “Daha İyi Dijital Altın” Olabileceğini Açıklıyor.

Bitcoin ve Ethereum’un piyasa yapıları ve fiyat eğilimleri tartışılırken, temel değerlerinin çılgınca farklı olduğu konusu nadiren karşılaştırılır.

ETH Bitcoin’den Daha mı İyi Dijital Altın Olacak?

Bitcoin bir değer deposu ve “dijital altın” olarak görülürken, Ethereum’un daha çok bir ekosistemin omurgası olduğu düşünülüyor. Aktif olarak kullanılan kripto alanının büyük çoğunluğu Ethereum blok zinciri üzerinden çalıştırılıyor.

Altta yatan benzerlikler açısından iki kripto para birimi arasındaki boşluk kısa vadede küçülmeye başlayabilir. Ancak bir “balina” olan erken bir Ethereum yatırımcısına göre, ETH ağındaki iki değişikliğin yakında ETH’yi “BTC’den daha iyi dijital altın” yapacak.

Bu yorumlar, yakında değişeceğine inandığı ETH’ye kurumsal katılım eksikliği ile ilgili bir tartışma sırasında geldi.

Özellikle Ethereum İyileştirme Önerisi 1559 ile birlikte tokenın yakında altın benzeri özelliklere sahip olmasının nedenleri olarak ETH 2.0 altında yer alan Proof-of-Stake consensus sistemine işaret ediyor.

Bu iki faktör, ETH’nin daha az olmasına ve negatif enflasyona sahip olmasına yardımcı olacak ve orta vadede ciddi bir fiyat artışına yol açacaktır.

Ethereum Düşük Performans Gösteriyor

Kurumların ve “akıllı paranın” devam eden Bitcoin rallisini yönlendirdiği yaygın bir şekilde düşünülüyor.

Kripto para birimi, yaklaşık 18.000 $’ı dengelemesine izin veren yoğun bir yükseliş trendi içinde yakalandı. Buradaki satış baskısının oldukça yoğun olduğu kanıtlandı, ancak boğaların hakim olduğu görülüyor.

BTC, tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlemekten sadece 2 bin dolarlık bir uzaklıkta. Ethereum ise hala 2020’nin en yüksek seviyesi olan 490 $’ın altında kaldı ve 2017’nin en yüksek seviyesi olan 1.000 $’a ulaşmadan önce uzun bir yolu var.

BTC’nin düşük performansı, bu Bitcoin’in yükselişini sürdüren ve “dijital altın” anlatısı nedeniyle kripto satın alan kurumlardan kaynaklanıyor olabilir.

ETH Balinasından İlginç İddia

Pozisyonunu 1.00 $ civarında iken alan bir Ethereum balinası olan Tetranode, bir tweet’te PoS algoritması ve EIP-1559’un bir sonucu olarak ortaya çıkacak negatif enflasyonun ETH’ye Bitcoin’i üstün bir dijital altın olarak geçmesine izin vereceğine inandığını açıkladı.

Bu ağ değişiklikleri, Ethereum’un bir değer deposu olduğuna dair bir anlatıyı ateşlerse, birden fazla dijital varlıkları çeşitlendirmek isteyen kurumlardan büyük girişler görebilir

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.