Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Bu Altcoin’de Boğayım! Bu Seviyeler Yaklaşıyor

0 371

Bu Altcoin’de Boğayım! Bu Seviyeler Yaklaşıyor.

Popüler altcoin Yearn.finance (YFI), son birkaç gündür ivme kazanmak için mücadele ediyor ve alıcılar kripto para birimini daha yüksek seviyelere göndermeyi hedefliyor. YFI tokeni, muazzam güç belirtileri gösteriyor ve alıcılar, sadece birkaç hafta önce 7.500 dolardan fiyatı 18.000 doların üzerine taşıdı. Şu anda kripto para, bu düşük seviyelerin %100’ün üzerinde fiyatlarla işlem görüyor.

Bazı analistlere göre, altcoin burada var olan satış baskısını parçalayana ve yeni zirvelere tırmanana kadar, konsolide olmaya devam edebilir. Ayrıca analistlere göre, altcoin muhtemelen mevcut seviyelerde bir miktar satış baskısı ile karşılaşabilir. Popüler bir analist ise kripto paranın önümüzdeki günlerde önemli ölçüde yükselmeye hazır olduğuna belirtiyor. Analist, tahmininde yakın zamanda oluşturulmuş bir teknik modele işaret ediyor. Özellikle analist, YFI’de 20.000 doları aşan bir hareket görmeyi bekliyor.

Analist: Popüler altcoin Yearn.finance teknik güç artarken yakında 20.000 doları geçebilir

Yazım sırasında popüler altcoin Yearn.finance (YFI), şu anki fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor. Bu seviyeler, kripto paranın son birkaç gündür işlem gördüğü yerler. 18.000 dolarlık seviye son birkaç haftada birçok satışı katalize etti. Ayılar bu seviyeyi direnç olarak tutmaya devam ederse analistlere göre, uzun bir konsolidasyon aşaması görülebilir. Hatta analistlere göre, altcoin son kazançlarını silmeye başlayabilir.

Bitcoin’in Birçok Hamlesini Bildi! Analist: Bu Altcoin’ler Yakında Sıçrayabilir

UB isimli popüler bir analist, YFI’ye yönelik yeni tahminini açıkladı. Analist, kripto parada 20.000 doların üzerinde bir kırılmayı izlediğini belirtti. Analist, yearn.finance’in yükseliş üçgeni gibi görünen bir oluşum oluşturduğunu ve bu modellerin genellikle boğa piyasalarında yukarı doğru kırılmalara neden olduğunu belirtiyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

YFI ANALİZİ: BEN LONG’UM. ÜÇGEN KIRILMASI. OLMAYANA KADAR ÇALIŞIR. SON BİRKAÇ SEANSTA BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMADI. ÜÇGEN LONG KIRILIR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.