Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,073.63
-2341.43
Ethereum
$3,127.07
-92.7
Litecoin
$83.24
-1.64
DigitalCash
$29.90
-1.38
Monero
$118.42
-3.38
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.45
-1.68
Dogecoin
$0.15
-0.01

Blockchain.com Ripple ticaretini askıya alıyor

0 320

Blockchain.com Ripple ticaretini askıya alıyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple’a karşı açtığı davanın ardından XRP piyasasında sular durulmuyor. Bu gelişmenin ardından birçok borsa ve ticaret platformu XRP’ye desteğini durdurdu. Son verilere göre, 26’dan fazla kripto platformu Ripple (XRP)’a olan desteği sonlandırdı. Bugün ise Blockchain.com, XRP ticaretini durduran en son kripto para borsası oluyor.

Blockchain.com, XRP ticaretini durduran en son kripto para borsası oluyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz haftalarda Ripple’a resmen dava açtı. SEC bu dava kapsamında, Ripple ve şirketin CEO’su Brad Garlinghouse ile kurucu ortak Chris Larsen’ı, XRP aracılığıyla 1,3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymet satışı yapmakla suçluyor. SEC’in açtığı davanın ardından birçok borsa ve ticaret platformu XRP’ye yönelik desteğini kesti. Popüler analist Leonidas Hadjiloizou, kripto paranın kayıtsız bir menkul kıymet olabileceği yönündeki iddialardan sonra XRP’ye yönelik  politikalarını değiştiren 26 şirketin listesini yayınladı.

Sıcak Gelişme: Ripple’a Yatırım Yapan Şirket SEC Suçlamalarının Ardından Şirkete Dava Açtı

Bugün ise öncü kripto para platformlarından Blockchain.com, 14 Ocak’ta Ripple alım satımını tamamen durduracağını açıkladı. Kripto borsası ve cüzdan sağlayıcısı Salı günü yaptığı açıklamada, 14 Ocak’ta XRP ticaretini durduracağını söyledi. Kullanıcılar bu tarihten sonra platformdaki XRP’lerine erişebilecekler, ancak borsa üzerinden alımları desteklenmeyecek. Kripto para borsaları, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kripto para birimini ihraç eden Ripple Labs’a açtığı davanın ardından XRP desteğini sonlandırıyor.

26’dan fazla kripto platformu Ripple (XRP)’a olan desteği sonlandırdı

SEC’in Ripple’a karşı açtığı davanın ardından piyasada olumsuz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. SEC’in açtığı dava nedeniyle bugüne kadar Ripple’ı delist eden ya da XRP işlemlerini durduran önemli şirketler şunlardır; Bittrex, OKCoin, Bitstamp, CrossTower, Genesis, Beaxy, OSL, Jump, Galaxy, B2C2, eToro, Wirex, Bitwise, 21Shares, Simplex ve Coinbase.

XRP Topluluğu SEC'e Karşı Direniyor: İmza Kampanyası Başlatıldı!

Beşinci en büyük kripto para birimi  Ripple, yazım sırasında yüzde 1 oranında düşüşle 0,22 dolar seviyesinden işlem görüyor. Popüler altcoin şu anda 10,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ripple yazım sırasında piyasa değeriyle 5,2 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.