Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Bitcoin Yatay Seyrederken Bu 5 Altcoin Yükselebilir

1 756

Bitcoin Yatay Seyrederken Bu 5 Altcoin Yükselebilir.

Bitcoin (BTC) başta olmak üzere tüm kripto para ekosistemi hakkında analizler yapan Michaël van de Poppe, izlenmesi gereken 5 altcoin’i açıkladı.

19 Ağustos tarihinde YouTube üzerinden paylaştığı değerlendirme videosunda Poppe, Bitcoin’in 12.400 dolarlık güçlü dirençten geri sekmesiyle birlikte, az bilinen ve yükselme potansiyeli bulunan altcoin’ler hakkında bilgi paylaştı.

5 altcoin yükselme potansiyeli barındırıyor

Poppe, bu yazı hazırlanırken Cointelegraph Piyasalar verilerine göre 11.564 dolardan işlem gören BTC fiyatındaki durgunluğun, kimi altcoin’lere yarayacağını iletti.Bitcoin piyasasında yeniden volatilitenin görülmesinden önce, düşüş döneminden faydalanacak az bilinen altcoin’leri şöyle sıraladı:

LTO Network / BTC

Michaël van de Poppe tarafından yapılan LTO / BTC paritesi analizi. Kaynak: YouTube

Blockchain platformu LTO Network (LTO) tokeninin avantaja sahip olduğunu belirten Poppe, yatırımcıların satın alma fırsatı konusunda 680 ila 720 Satoshi değerini takip etmeleri gerektiğini söyledi.

Beklenen ivmeyi yakalaması durumunda 1.170 Satoshi seviyesine kadar yükselişin görülebileceğini vurguladı.

VIDT Datalink / Bitcoin

Michaël van de Poppe tarafından yapılan VIDT / BTC paritesi analizi. Kaynak: YouTube

Dosya koruması ve doğrulama tokeni VIDT Datalink için şu sıralar düşüş trendinin başladığını belirten analist, an itibarıyla satın alma tavsiyesi vermiyor olsa da, gerilemenin dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Özellikle 5.000 ila 6.000 Satoshi civarlarının dipten satın alma fırsatı sunduğunu ileten Poppe, uzun vadede yakalanacak olası rallinin 14.494 Satoshi seviyesine kadar çıkabileceğini söyledi.

WazirX / Bitcoin

Michaël van de Poppe tarafından yapılan WRX / BTC paritesi analizi. Kaynak: YouTube

Hindistan merkezli kripto para borsası WazirX için geliştirilen token WRX’i de analiz eden Poppe, temkinli biçimde bu sanal varlığa yatırım yapılabileceğini düşünüyor.

Yakın dönem seyrini izleyeceğini belirten analist, yatay seyrin sürmesi durumunda 1.100 ila 1.400 Satoshi arasında fiyatın sıkışabileceğini ifade etti.

Öte yandan 1.145 Satoshi değerinin kritik olduğunu söyleyen Poppe, bu desteğin aşağı yönlü kırılması halinde 780 Satoshi değerine kadar düşüş gelebileceği konusunda da uyarı yaptı.

Origin Protocol / Bitcoin

Michaël van de Poppe tarafından yapılan OGN / BTC paritesi analizi. Kaynak: YouTube

Ticaret platformu Origin Protocol (OGN) tokeninin dip seviyelerden satın alma potansiyeli barındırdığını belirtti. 2.600 Satoshi seviyesinin kritik destek noktasını olduğunu vurguladı.

OGN piyasasına girmek için 2.750 Satoshi seviyesinin uygun olduğunu söyleyen Poppe, 6.000 Satoshi seviyesine kadar yükseliş potansiyeli barındırdığını sözlerine ekledi.

DigiByte / Bitcoin

Michaël van de Poppe tarafından yapılan DGB / BTC paritesi analizi. Kaynak: YouTube

Merkeziyetsiz uygulama ve açık kaynaklı akıllı sözleşme platformu olan DigiByte’ın tokeni DGB için yükseliş beklentisinin olduğunu söyleyen Poppe, fiyatın 220 ila 230 Satoshi seviyesinde kalırsa, yatırım yapmaya değer olduğunu söylüyor.

377 Satoshi seviyesine kadar yükseliş potansiyelinin olduğunu vurguladı. 224 Satoshi desteğinin kaybedilmesi durumunda 150 Satoshi dolaylarına kadar geri çekilmenin mümkün olduğunun altını çizdi.

1 yorum
  1. […] piyasa değeri bakımından, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ve Tether’den sonra en büyük beşinci kripto para konumunda yer […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.