Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-3738.09
Ethereum
-273.66
Litecoin
-5.35
DigitalCash
-4.07
Monero
-4.48
Nxt
-0
Ethereum Classic
-3.05
Dogecoin
-0.02

Bitcoin Piyasaları Dalgalandırmaya Hazır

0 423

Geçtiğimiz günlerde Alex Krüger piyasada Bitcoin piyasaları durumu ile ilgili konaşarak yakın zamanda onun piyasayı çalkalayacağı haberini verdi. Bitcoin adeta iki hafta öncesi olan durumuna geri döndü. Alex Krügere göre yakın zamanda Bitcoin piyasada 11,300 doları bile görebilir. Buna neden olarak ise VanEck tarafından yapılan ETF gösterildi.

Bitcoin Yükselişe Geçecek Mi?

Sene başından beri piyasada pek yükselişe geçemeyen Bitcoin hızını Ağustos ayında biraz daha düşürmüştü. Ağustos ayı bilgilerine bakılırsa Bitcoin değeri on bin dolar altına kadar inmişti. Bazı analistlere göre bu gerilme piyasada yakın zamanda yükselişin başlayacağına işaret ediyordu. Geri düşen Bitcoin’in daha da ucuza satılmaması ve bunu alıcıların fırsata çevirebilmemesi için alımların durdurulduğu haberi bile yayılmıştı. Eylül ayı Bitcoin talepleri yükselince piyasada Bitcoin tekrar on bin dolar üzerine yükselebildi.

İstatistiklere bakılırsa 4 Eylül tarihinde bu rakam artarak 10800 dolar oldu. Şimdilik Bitcoin sadece 10617 dolar işlem görmektedir. Bu rakamın yakın zamanda 11300 dolar olabileceği ihtimali de oldukça yüksek. Fakat Bitcoin’in 11300 dolar kadar yükselmesi için en az 10800 dolar limitini geçmesi gerekiyor. Kısa döneme yönlenen bu hedef Alex Krüger’e göre hiç de imkansız ve zor değildir. Kısa zamanda eski pozisyonuna geri dönebilen Bitcoin çok yakın günlerde belirtilen bu limiti de kolayca geçebilir. İstatistikler yakın zamanda Alex Krüger sosyal medya hesabından duyurulacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.