Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin Hash oranı rekor seviyeye ulaştı

0 349

Bitcoin Hash oranı rekor seviyeye ulaştı.

Bitcoin (BTC) ağının hash rate’i tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Bitcoin ağında saniyedeki terahash sayısı, 7 günlük ortalama dikkate alındığında 131.707 milyona ulaştı.

Bitcoin’in Hash Rate’i Büyümeye Devam Ediyor

Kripto paraların boğa piyasasındaki son duraklamaya rağmen, Bitcoin’in hash rate’i büyümeye ve yeni zirvelere ulaşmaya devam ediyor. Son 24 saatte son 7 günün ortalamasını da dikkate alırsak yeni bir rekora ulaştık.

Bu, tüm kripto para pazarının en popüler sanal para biriminin geleceği konusunda yükselişe geçtiğini gösteriyor. Aynı zamanda, madencilik hash rate’i ile kullanıcıların Bitcoin ağının ne kadar güvenli olduğu konusunda bir fikir verebilir. Aslında, Bitcoin ağının şimdiye kadar hiç bu kadar güvenli olmadığını teyit edebiliriz.

Fiyat artışı dönemlerinde, hash rate’i düzenli olarak artma eğilimindedir. Bitcoin’de bir fiyat düşüşü olduğunda tam tersi olur. Ancak, madencilerin gelirinin birkaç ay önceki kadar yüksek olmadığını görebiliyoruz. Bununla birlikte, Bitcoin’in Aralık 2018’de 3.200 dolara yakın işlem gördüğü zamandan daha yüksek.

Sadece Bitcoin iyi bir hash rate performansı kaydetmiyor. Litecoin , Ekim 2019’un başından bu yana en yüksek noktasında olduğunu gösteriyor. Bu, Litecoin’in fiyatının Bitcoin ve piyasaya sürülen diğer sanal para birimleri ile karşılaştırıldığında geride kalmasına rağmen.

Polkadot (DOT) piyasadaki sanal para birimlerinin çoğunu aştığında, Litecoin tarihte ilk kez ilk 10’dan düşmeye çok yakındı . Bununla birlikte, Litecoin geliştiricileri artık kullanıcıların özel bilgilerini paylaşmadan LTC paraları gönderip almalarına olanak tanıyan bir gizlilik özelliği yayınlamak için çalışıyorlar. Bu, Litecoin’i piyasa değerlemesi açısından dünyanın en büyük gizlilik parası yapacak.

Bu haberi yazarken, Bitcoin’in fiyatı 10.350 dolar ve toplam piyasa değeri 191 milyar doların üzerindedir. Litecoin ise token başına neredeyse 49 dolarlık fiyat ve 3.2 milyar dolarlık piyasa değeri ile dünyanın en büyük 9. sanal para birimidir. Mimblewimble gizlilik özelliği piyasaya sürüldüğünde Litecoin topluluğunun nasıl tepki vereceğini görmek önemli olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.