Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,066.47
+39.95
Ethereum
$3,185.92
-10.26
Litecoin
$84.40
-0.62
DigitalCash
$31.15
-0.29
Monero
$122.45
+1.28
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.87
-0.5
Dogecoin
$0.16
-0

Sürpriz Metriğe Göre Bitcoin’in Sıradaki Hareketi Belli Oldu

0 806

Kripto para lideri Bitcoin (BTC) yerinde saymaya devam ederken çeşitli metrikler insanları umutlandırmış durumda. Özellikle de The Puell Multiple metriği şu adna yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bitcoin piyasalarının uç noktalarını izleyebilmek adına madencilik işlemlerini takip eden bu metrik Look Into Bitcoin’in kurucusu Philip Swift tarafından tekrardan gündeme getirildi.

Bitcoin (BTC) İçin Güzel Günler Kapıda Olabilir!

Puell metriğine ilişkin yorum yapan Philip Swift güzel günlerin kapıda olduğunu belirtti ve ekledi:

“Puell Multiple için bu hafta yeşil bölgeden çıkış cehennemine girmiş bulunuyoruz. Büyük ölçüde zorluk derecesine ve hash oranındaki artışa bağlı. Bu durum devam edip Bitcoin madencileri geri dönerse hash oranı hızla yükselmeye devam eder. Bu da iyiye bir işarettir.”

Bildiğiniz üzere özellikle Çin ve çevre ülkelerden gelen madencilik yasaklarıyla Bitcoin hash oranı dibi boylamış durumda. Ancak bu durum kısa vadede sadece küçük bir miktar piyasalarda etki göstermiş gibi görünüyor. Şu anda madenciler daha kolay bir şekilde blok kazabildikleri için birim olarak gelirleri artmış durumda. Bu nedenle de stok durumuna geçen madenciler sayesinde Bitcoin’in önemli bir güç kazanacağı düşünüyor. Kısacası önümüzdeki süreçte gerçekten de güzel günler kapıda olabilir diyebiliriz.

El Salvador Baskılar Nedeniyle Bitcoin Kararından Geri Adım Atabilir!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.