Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,314.71
-3042.69
Ethereum
$3,086.02
-166.86
Litecoin
$78.87
-3.13
DigitalCash
$28.39
-2.61
Monero
$120.98
-3.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.61
-1.24
Dogecoin
$0.16
-0.01

Mike Novogratz : Bitcoin hala en iyi kripto para

0 420

Mike Novogratz : Bitcoin hala en iyi kripto para .

Mike Novogratz, tartışmalı altcoin XRP’nin kendini kanıtlama aşamasında olduğunu fakat kripto para dünyasında önerilen yatırımın hala Bitcoin (BTC) olduğunu ileri sürdü. Ticari kripto para bankası Galaxy Digital’ın CEO’su, risk sermayedarı Novogratz, 6 Şubat tarihli gönderilerinde XRP ve Ripple’dan övgüyle söz etti. Novogratz, “Bu yıl XRP dahil altcoin piyasası, Bitcoin’i geride bıraktı. Bu durum beni şaşırttı.” diye belirtti.

“Bunun yanı sıra, giderek daha fazla kişinin Bitcoin konusunda bilgi sahibi olduğunu ve birikim yaptığını görüyorum. Risk uyarlı bakarsak, Bitcoin hala kriptonun en iyisi konumunda.”

Novogratz, bir gün öncesinde ise TD Ameritrade’ın Florida’da düzenlediği Ulusal LINC 2020 konferansında XRP ve Ripple’ı hafif bir şekilde eleştirmişti. XRP’nin 2020 yılında beklenenden düşük bir performan sergileyeceğini ileri süren Novogratz, Ripple’dan eleştiri aldı. Kripto haber kaynağı CoinDesk’in haberine göre bir şirket kaynağı, Novogratz’ın ”Ripple’ın XRP hisselerini nasıl kontrol ettiğini anlamadığını” ileri sürdü.

Ripple ve Garlinghouse’a övgüler

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, geçtiğimiz günlerde şirketin XRP’nin serbest piyasada faaliyet göstermesini engelleyeceğini belirterek endişe yarattı. Garlinghouse, arzı kontrol eden büyük hissedarların istenmeyen bir durum olduğunu söyledi. Novogratz, konferansta yaptığı açıklamalarla çelişen bir tonda Garlinhouse ve Ripple’ın faaliyetlerinden övgüyle bahsetti.

“GLXY, Ripple Labs’in büyük yatırımcılarından biri. İyi olmalarını temenni ederim. @bgarlinghouse, CEO olarak müthiş bir iş çıkarttı.” diye belirtti.

Novogratz, son 15 ayda yalnızca Bitcoin için açık pozisyonda olduğunu belirtti ve Çarşamba günü BTC/USD paritesinin 10 bin dolara ulaşacağını öngördü. Bazı kripto paraların bir gecede neredeyse yüzde 25 artış gösterdiği altcoin yükselişi, XRP’yi de pas geçmedi. Kripto para, çeviri yayın saati itibarıyla 0,28 dolardan işlem görüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.