Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

El Salvador Dünyanın İlk Bitcoin Şehrini Yapmaya Hazırlanıyor

0 292

Birkaç ay önce Bitcoin’i yasal bir para birimi olarak kabul eden El Salvador bu alanda faaliyetlerine devam ediyor. Şimdi de dev bir kararla dünyanın ilk Bitcoin şehrinin inşa edileceği duyuruldu. Yapılan duyuruya göre #BitcoinCity üzerinde hiçbir şekilde vergilendirme olmayacak.

Bitcoin Şehrinde Vergiler %0!

Bitcoin Şehri Vergiler
Bitcoin Şehri Vergiler

Yapılan duyuruya göre Bitcoin şehrinde hiçbir şekilde vergi alınmayacağı kesinleşmiş durumda.

El Salvador Cumhuriyet Başkanlığı tarafından da duyurulan bu dev proje Nayib Bukele’nin katılımıyla halkla paylaşıldı. Dünya genelinde de büyük bir yankı uyandıran projenin planlarında ise şehir yapısının BTC logosunun hatlarına uyacağı görülüyor. Adından da anlaşılabileceği üzere tamamen BTC ile özdeşleştirilen projeye ilgi şimdiden bir hayli fazla.

El Salvador yetkilileri tarafından Bitcoin şehrinde vergi alınmayacağına ilişkin duyuru şu şekilde oldu:

#BitcoinCity ‘da sonsuza kadar gelir vergimiz olmayacak. Gelir vergisi yok, emlak vergisi sıfır, işe alım vergisi yok, belediye vergisi sıfır ve CO2 emisyonu sıfır”,

Yapılan bu hamle ile birlikte dünya genelinde büyük çaptaki şirketler bu şehirde bir ofise sahip olmak için çabalayabilir. Özellikle de birçok verginin tamamen sıfırlanmış olması yem büyük şirketler hem de startup projeleri için büyük bir fayda sağlayacaktır.

Crypto.com Coin Yüzde 30 Değer Kazanarak Yeni Rekor Kırdı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.