Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Bitcoin’deki Dalgalanmalar Neye İşaret? İşte BTC’nin Hedefleri

0 383

Bildiğiniz üzere kripto para lideri Bitcoin (BTC) son birkaç gündür sürekli olarak dalgalanmalar yaşıyor. Bir türlü istikrarlı yakalayamayan Bitcoin’in bu hareketleri gündem olmuş durumda. Özellikle yeni yatırımcıları da büyük bir belirsizliğe sürükleyen bu durumu gelin birlikte ele alalım.

Bitcoin (BTC) Önümüzdeki Günlerde Neler Gösterecek?

Gün içerisinde 44.000 doların da altına kadar inen Bitcoin yatırımcısını bu yüzden bir miktar korkutmuştu. Ancak 45.000 dolarlık desteği tekrardan arkasına alan kripto para lideri şu anda tekrardan 46.480 dolara kadar çıkmış durumda. Bu sayede güven tazelemeyi başaran BTC için bu ay tekrardan 50.000 testinin yapılması gündemde. Özellikle de kilidi yeni açılacak yüklü vadeli işlemler ile birlikte tekrardan önemli bir koşu görülebilir.

Son haftalarda bildiğiniz gibi kripto para piyasalarında BTC’den daha iyi performans gösteren Cardano ve benzeri birçok coin mevcut. Yatırımcısına bu süreçte çok daha iyi kazanç sağlayan altcoinler şu anda bazı kurumsal yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardılar. Ancak bu tarz yatırımcılar karar vermeden önce arkasında sağlam bir destek aradıkları için şu anda kripto para dünyasının altını olan Bitcoin’e daha fazla güven besliyorlar diyebiliriz. Bu yüzden de kurumsal yatırımcıların yeni kararları piyasaların şekillenmesinde de etkili olacak gibi görünüyor.

Başarılı Analist Cardano ve Dogecoin İçin Eylül’ü Bekleyin Çağrısında Bulundu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.