Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,934.48
+1045.93
Ethereum
$3,591.11
+25.95
Litecoin
$94.91
+0.63
DigitalCash
$38.37
+0.76
Monero
$135.84
-2.38
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.41
+0.83
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bitcoin Fiyatı Ne Yöne İlerleyecek? | 3 Kasım BTC Analiz

0 369

Bitcoin, Fed’in faiz artırımının ardından bir miktar düştü ve artan stablecoin akışı, BTC fiyatının bir düşüş tehlikesine tanık olabileceğini gösteriyor.

Bitcoin fiyatı, Fed’in faiz oranlarını 75 baz puan daha artırmasının ardından bir düzeltmeye tanık oldu, ancak BTC fiyatı halen 20.000 dolarda tutuluyor. İlginç bir şekilde, BTC fiyatı bir haftada iki kez 20.080 dolar seviyesinden çift dip oluşturmak için yükseldi.

Ek olarak, zincir içi veriler, borsalardaki stablecoin akışlarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor. Bu, büyük yatırımcıların ve balinaların parayı Bitcoin’in düşmesine neden olan sabit paralara kaydırmaya başladığını gösteriyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı buna nasıl tepki verecek?

Spot borsalardaki stablecoin hareketleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu aslında uzun vadede BTC fiyatı için iyiye işaret olabilir. Ancak bu durum BTC fiyatının kısa vadede oynaklık göstermesine de neden olabilecektir. Buna ek olarak, BTC fiyatının önceki düşük seviye olan 18 bin doların altına düşmeyeceği belirtilmekte. Artan oynaklık, Bitcoin’in kısa vadede daha da yükselmesine neden olacaktır. Ancak BTC’de uzun pozisyon veya kısa pozisyon vermek şimdilik riskli olmaya devam ediyor.

Tarihsel olarak, stablecoin’lerdeki büyük hareketler, kripto pazarında güçlü rallilere yol açtı. Büyük yatırımcılar ve balinalar, sabit projelerde para biriktirmeye başlıyor. Aslında, Santiment’ten gelen en son veriler, Bitcoin balinalarının uzun bir ayı piyasasından sonra geri dönmeye ve fiyatları daha da yükseltmeye hazır olduğunu gösteriyor. Buna ek olarak, stablecoin piyasa değerindeki herhangi bir artış, Bitcoin’deki düşüşü haklı çıkaracaktır.

Kripto analisti Michael van de Poppe’ye göre, Fed’in faiz artırımına rağmen Bitcoin fiyatı güçlü kalacak. Bir sonraki BTC fiyat seviyesi ise 22.4 bin dolar civarında olacak.

FED faiz artırımını açıkladı

Federal Rezerv üst üste dördüncü kez 75 baz puanlık faiz artırımı açıkladı. Bununla birlikte, Başkan Jerome Powell, daha fazla faiz artırımı konusunda iyimser.

Bu arada, ABD dolar endeksi (DXY) %0,65 artışla 112,08’e yükseldi. Haber saatleri itibariyle Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) sırasıyla 20,304 dolar ve 1,548 dolardan işlem görüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.