Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,392.06
-2559
Ethereum
$3,002.69
-87.58
Litecoin
$80.06
+0.9
DigitalCash
$28.09
+0.07
Monero
$118.12
-5.79
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.68
-0.64
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bitcoin Bu Seviyelere Gidebilir!

0 1.140

Bitcoin Bu Seviyelere Gidebilir!

Bitcoin, 47.000 dolarlık kritik desteğin çok üzerinde duruyor. 1 saatlik grafikte düşüş yönünde ve 24 saatlik grafikte yatay hareketle 49.720 dolardan işlem gören BTC, daha düşük zaman dilimlerinde toparlanma yolunda görünüyor. Kripto alanındaki birçok kişinin söylediği gibi, bu boğa koşusu hızlı geri dönüşler ve konsolidasyon dönemleri ile tanımlanacak.

Günlük grafikte BTC yana doğru hareket ediyor – Kaynak: Tradingview

Josh Rager: Bu alanda hem Bitcoin hem de altcoin satın almak isterim

Usta analist Josh Rager, BTC’nin geçmişteki fiyat hareketini mevcut fiyat performansıyla karşılaştırdı. Josh Rager için, BTC‘nin 100 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) altında seyretmesi boğa koşusunun normal bir parçasıdır. 2017 boyunca, lider kripto para birimi bu metriğin en az 3 düşüşünü gördü. Analist, fiyatın 200D EMA’nın altına düşmesi durumunda yatırımcıların “endişelenmesi” gerektiğine inanıyor.

Buna karşılık analiste göre BTC, yükselişli fiyat hareketindeyken asla bu metriğin altında kalmaz. Hafta sonu analist, BTC’nin 40.000 doların ortasına düşmesi durumunda bir sıçrama bekliyor. Şu anda, 10W EMA, Josh Rager’ın açıkladığı gibi haftalık destek seviyesine yaklaşıyor. Bu, analistin dediği gibi, hem BTC hem de altcoin’lerde bir long pozisyon için iyi bir giriş noktası olabilir. Josh Rager konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Alt kısım içeri girebilir, ancak Bitcoin sıçrarsa ve sonra 40 bin doları düşürürse… Bu alanda hem BTC hem de altcoin satın almak isterim. Fiyat orada kaldığı sürece, önümüzdeki birkaç ay içinde BTC yavaşça yükselirken bazı büyük ralliler görebiliriz.

Kaynak: Josh Rager

Lex Moskovski: Çöküşten sonra daha fazla yukarı yönlü bir ivme olabilir

Josh Rager, Bitcoin’de 10 Mayıs’ta yaşanan 2.000 dolarlık yani 10.000 dolardan 8.000 dolara olan düşüşü doğru bildi. Yani analist, balina selloff’unu bildi. Ayrıca analist, BTC’nin 10 bin doların üzerine çıkacağını da doğru öngördü. Bu arada analistlere göre, kısa vadede Bitcoin’in yeni normali bazı yatay hareketlerde olabilir.

Moskovski Capital’in CIO’su Lex Moskovski, son kazanın BTC’nin başlıca aşırı ısınma göstergelerini “soğuttuğuna” inanıyor. Aşağıda görüldüğü gibi Lex Moskovski, 2017 boğa koşusu ölçümlerini mevcut piyasa ile karşılaştırıyor. Lex Moskovski’ye göre, bu haftaki çöküşten sonra daha da fazla yukarı yönlü bir ivme olabilir. Lex Moskovski konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin biraz soğudu ve ana aşırı ısınma göstergelerine göre şimdi daha da fazla arttı.

Kaynak: Lex Moskovski

Bitcoin’in pazar yapısını ne bozabilir? Ünlü ekonomist açıklıyor

Ekonomist ve analist Alex Krüger, uzun vadeli bir BTC yükseliş vakası için daha fazla argüman sağladı. Alex Krüger’in dediği gibi, bu kripto para birimi, kendisine fayda sağlayan makro-ekonomik koşullarla büyük ölçüde benimsendi. 2020’den bu yana, Bitcoin’in bir değer deposu olarak tezi, kurumsal yatırımcılar arasında çok güç kazandı. Alex Krüger iki olası senaryo ortaya koydu. Birinde, “büyük katalizörler” piyasayı yeniden ısıtıyor ve BTC’nin fiyatı yeni bir keşif dönemine giriyor. Ekonomist konuya yönelik şunları söyledi:

Bu çöplüğün ilk yarısı bekleniyordu, ikincisi değil, haber odaklıydı. Ancak sağlıklı bir temizlik dışında önemli hiçbir şey değişmedi. Bir aralık beklerken, kesintilerde yükselişe geçmekten kaçınmak veya kopma riskini almak iyidir.

İkinci senaryoda, ABD Hükümeti ve Hazine Bakanı Janet Yellen, kripto paralar için yeni düzenlemeler başlatıyor. Alex Krüger herhangi bir “katı” kuralın piyasayı olumsuz etkilemesini bekliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.