Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Analist, Yeni Bitcoin Boğa Piyasasında Olacakları Anlatıyor

0 590

Analist, Yeni Bitcoin Boğa Piyasasında Olacakları Anlatıyor.

Ünlü kripto analisti Pierre Rochard, Bitcoin’in bir sonraki döngüde yaklaşık 100.000 dolarlık bir zirveye ulaşacağı yönündeki tahminlerin temelden çok uzak ve çok düşük olduğunu söylüyor. Pierre Rochard, açıklamalarının devamında Bitcoin’in ulaşacağı inanılmaz seviyeleri paylaşıyor.

Pierre Rochard: 100.000 dolarlık Bitcoin tahminleri çok düşük!

Ünlü Bitcoin stratejisti Pierre Rochard, Altcoin Daily’ye neden BTC için altı rakamlı tahminlerin düşük olduğuna inandığını açıklıyor. Pierre Rochard konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BUNUN GERÇEKÇİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BUNUN ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. 100.000 DOLAR, YANİ ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ NOKTADAN 5 KAT DAHA FAZLA VE EĞER GRAFİĞE BAKACAK OLURSANIZ BU GERÇEKTEN PARABOLİK BİR TEPE DEĞİL… TEORİLERİMDEN BİRİ, BU DÖNGÜNÜN HEPSİNDEN DAHA UZUN OLACAĞIDIR. GEÇMİŞ DÖNGÜLER… VE BU YÜZDEN, ZİRVEYE ULAŞMAMIZ DAHA UZUN SÜRECEK. BELKİ 100.000 DOLARDA BİR DÜZELTME YAPARIZ VE SONRA 80.000 DOLARA ‘DÜŞER’. AMA SONRA BAŞKA BİR TUR ATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. SANIRIM BU DÖNGÜNÜN NİHAİ ZİRVESİNİ VAKTİNDEN ÖNCE BİLMEK İMKANSIZ VE BU DA BENİ TİCARET YAPAN İNSANLAR İÇİN ENDİŞELENDİREN ŞEY. EN YÜKSEK 200.000 DOLAR OLABİLİR. 400.000 DOLAR VEYA 600.000 DOLAR OLABİLİR VE BUNLARIN HER BİRİ DİĞERİNİN KATLARIDIR.

Bitcoin İvme Kazanırken Trader’lar Temkinli: Boğa Tuzağı mı?

Analist: 3 yıl kadar sürebilecek bir boğa döngüsünde piyasaya çok para akacak!

Kurumsal yatırımcıların giderek daha fazla piyasaya girmesi ve Paul Tudor Jones ve Stanley Druckenmiller gibi efsanevi yatırımcıların BTC’yi satın almasıyla Pierre Rochard, üç yıl kadar sürebilecek bir boğa döngüsünde alana çok miktarda para girmesini beklediğini söylüyor. Pierre Rochard konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

PİYASAYA ZAMAN AYIRMAYA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN NAFİLE, ÇÜNKÜ ÖNÜMÜZDEKİ 18 AY VEYA ÇOK UZUN BİR DÖNGÜMÜZ VARSA 36 AY İÇİNDE BİTCOİN’E AKAN TAM ANLAMIYLA MİLYARLARCA, ON MİLYARLARCA, YÜZ MİLYARLARCA DOLARDAN BAHSEDİYORUZ. YANİ BUNUN FİYATI NEREYE HAREKET ETTİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜN… ÇÜNKÜ SAHİPLERİN UZUN VADELİ BİR GÖRÜŞÜ VAR.

Pierre Rochard: Bu döngüdeki Bitcoin alıcılarının çoğu, asla satış yapmayacaklar

Pierre Rochard, Bitcoin yatırımcılarının satış yapmaya başlayacağı noktayı da sorguluyor. Ünlü analist, piyasaya giren varlıklı yatırımcıların BTC yükseldikçe satış yapmaya daha az eğilimli olacaklarına inanıyor. Pierre Rochard konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU DÖNGÜDEKİ ALICILARIN ÇOĞU, ASLA SATIŞ YAPMAYACAKLAR. YANİ EĞER BİR MİLYARDERSENİZ VE BİTCOİN SATIN ALIYORSANIZ FİYAT 100 KAT ARTARSA, BU HALA HAYAT DEĞİŞTİREN BİR MİKTAR DEĞİL. HAYATINI DEĞİŞTİREN MİKTARIN ZATEN VARDI, DEĞİL Mİ? ZATEN BİR MİLYARDERSİN. YANİ BU İNSANLAR SATMAYACAK. PORTFÖYLERİNİ YENİDEN DENGELEYEBİLİRLER, ANCAK O ZAMAN BİLE, BİTCOİN’İN DEĞER ÖNERİSİNİ ANLARLARSA, GELECEKTE ÇOK DAHA İLERİYE GİDENE KADAR YENİDEN DENGELEMEYE GEREK OLMADIĞINI ANLARLAR. ÇÜNKÜ DİĞER TÜM PAZARLAR ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AŞIRI DEĞERLENDİ. KAZANÇLARA VEYA GETİRİLERE BAKARSANIZ, HİSSE SENETLERİ VE TAHVİLLER ÇOK FAZLA DEĞERLENİYOR.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.