Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,600.63
+414.12
Ethereum
$3,231.76
+45.59
Litecoin
$84.91
-0.14
DigitalCash
$31.39
+0.08
Monero
$122.34
+1.39
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.19
+0.06
Dogecoin
$0.16
0

Ünlü Analist: Bu 2 Altcoin’de Boğayım! Devlerin Ayak İzleri Var

2 488

Ünlü Analist: Bu 2 Altcoin’de Boğayım! Devlerin Ayak İzleri Var

Başarılı kripto analisti Tyler Swope, bir çift non fungible token (NFT) altcoin projesinde yükselişe geçtiğini açıkladı.

Tyler Swope: Altcoin projesi NFT20 (MUSE)’de yükselişteyim!

Yeni bir videoda usta kripto analisti Tyler Swope, NFT ticaret protokolü NFT20 (MUSE) konusunda iyimser olduğunu ve 24 saatlik NTF işlem hacimlerinin arttığını belirtti. Analist, mevcut NFT patlamasına dayanarak, protokolün şu anda çoğu gün yaklaşık 1 milyar dolarlık işlem hacmi yapan Uniswap’e benzer bir yörünge izleyebileceğini düşünüyor. Tyler Swope ayrıca NFT20’nin eklediği yeni özelliklere de dikkat çekiyor. Tyler Swope konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

NFT20, DEĞİŞTİRİCİYİ ENTEGRE EDEREK, İNSANLARIN UNİSWAP BENZERİ BİR STİL ARAYÜZÜNDEN DOĞRUDAN ETH’DEN NFT’LERE GİTMESİNE OLANAK TANIDI.

Usta Trader: Bu Ucuz 5 Altcoin, Yatırımcılarını Milyoner Yapabilir!

NFT’leri çevreleyen hype’nın çoğu, çok yönlülüğünden kaynaklanıyor. Video oyunlarındaki sanal alanlardan sanat eserlerine, etkinlik biletlerine kadar çok çeşitli dijital ve gerçek dünya varlıkları temsil edebilir ve bir dizi değerli eşyayı belirtmeye olanak tanır.

Tyler Swope: Non-Fungible Yearn (NFY) konusunda da boğayım!

Analist ayrıca, NFT’lerin ve merkezi olmayan finansmanın (DeFi) ayırt edici özelliklerini kullanan yeni bir kripto para türü olan Non-Fungible Yearn (NFY) konusunda da yükselişe geçiyor. Yeni altcoin projesi, staked bir fonun haklarını ve ürettiği getirileri temsil etmek için NFT’leri kullanıyor. Tyler Swope konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

NFY, HERKESTEN ÖNCE GETİRİ SAĞLAYAN NFT’LER OLUŞTURDU. LİKİDİTE KAZANÇ GETİRİSİNİ KİLİTLEYEN ANCAK KİŞİDEN KİŞİYE AKTARILABİLEN BİR NFT.

Sıcak Gelişme: Coinbase, Bu 3 Altcoin’i Listeliyor! Fiyatlar Sıçradı

Ayrıca analist, bazı sosyal medya paylaşımlarına dayanarak, NFY’nin yakında önde gelen NFT pazarlarından biri olan Rarible (RARI) ile bir ortaklık kurabileceğini düşünüyor.

2 Yorumlar
  1. […] göre, Sushiswap kilitli toplam değerde (TVL) %0,64 artışla ilk 10 DeFi protokolünde 6. sıraya yükseldi. Buna karşılık, Uniswap aynı dönemde %3,40 büyüme kaydetti. Bununla birlikte, yönetim […]

  2. […] VE HODL İÇİN MEVCUT RİSK/ÖDÜL ORANI, ÖNCEKİ BTC DÖNEMİNİN ZİRVELERİNE KIYASLA HALA CAZİP. MEVCUT SEVİYE: 0,008, DEĞERLİ ÜSTLER:> […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.