Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,194.24
-2862.93
Ethereum
$3,102.09
-145.52
Litecoin
$83.04
-3.4
DigitalCash
$29.91
-1.44
Monero
$118.40
-3.82
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
-1.52
Dogecoin
$0.15
-0.01

Terra Fiyatı Yükselişe Geçecek mi? | LUNA Fiyat Analizi

0 808

Terra (LUNA) fiyatı, 55 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) fiyat hareketinin üzerinde düşüş tavanı olarak başlamasının ardından geri adım atmış durumda. Daha geniş bir düşüş üçgeni ufku ile, mevcut oynaklık ve kuyruk riski olmasa bile, Terra’nın fiyat hareketi aşağı yönlü yoluna devam ediyor ve yakında orta vadede 1,45 doları kırabilir. Orta vadeli ve ABD enflasyon rakamlarıyla birlikte önümüzdeki saatlerde ve günlerde volatilite devam ederken, mevcut piyasa olayları ve kuyruk riskleri bu zaman çizelgesini hızlandıracaktır.

Terra (LUNA) fiyatında düşüş tehlikesi

Terra, Cuma günkü ABD iş rakamlarının yatırımcıları mutlu etmesinin ardından Cumartesi günü toparlandı ve resmi çalışma haftasının son işlem gününü aylık 2.60 dolar civarında bir pivot seviyesinde kapattı. Ne yazık ki, Pazar gecesi fiyat hareketi mükemmel bir şekilde dengelendiğinden, hızlı kâr alınan bir hafta sonu yaşandı. Boğalar Pazartesi gününden itibaren olumlu havayı yeniden yakalamaya çalıştı, ancak bu akşam ABD enflasyon rakamlarında orta vade isteyen yatırımcıları satmakla eşleşemedi.

terra luna fiyat analizi 8 kasım

LUNA fiyatı, yükselecek belirli risklerle birlikte belirli bir fiyat hareketini temsil ediyor. Fiyat hareketinin aşağı yönlü bir üçgen içinde hareket etmesi bekleniyor ve bunun ardından 14 Eylül’ün en düşük seviyesi olan 2,09 dolara doğru bir dip bulunuyor. Eğer bu seviye kırılırsa, 13 Temmuz’un en düşük seviyesinden sonra 1,45 dolara keskin bir hareket beklenecektir. Bu noktada aylık destek seviyeleri S1 ve S2 çok az destek ve yol boyunca daha görünür kırılmalar gösteriyor.

LUNA fiyatı üzerindeki baskı atlatılırsa, yukarı yönlü bir yükseliş bile yaşayabiliriz. Yani, enflasyon Perşembe günü beklenenden çok daha düşük gelirse ve ABD Senatosu seçimleri değişmeden kalırsa ve kimin kazanacağını belirlemek için ikinci tur seçimlere gerek kalmazsa.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.