Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,756.03
-2820.99
Ethereum
$3,099.28
-182.34
Litecoin
$83.28
-3.44
DigitalCash
$29.93
-2.16
Monero
$118.27
-3.55
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.12
-2.05
Dogecoin
$0.15
-0.01

Stader Labs’in BNBx Projesi Büyük İlgi Gördü! Yüzde 500 APY!

0 292

Stader Labs‘in en yeni stake token projesi olan BNBx, BNB zincirinde piyasaya sürüldü. Stader Labs, staking ürünleri yaratan bir kripto şirketi ve bu projesiyle de öne çıkmayı başarmış görünüyor. Stader, likiditeyi korurken geliri artırmak için geçen ay yeni ürünlerini duyurmuştu ve bunların arasına yenilerini eklemeye devam ediyor.

BNB Chain, Binance tarafından yerel tokeni olarak BNB ile başlatılan bir blok zinciridir. BNB şu anda son 24 saatte %5’ten fazla artan ve son 7 günde %15’e yakın fiyatında bir artış görmekte. Stader, 3 saatten kısa bir süre içinde 1 milyon doların üzerinde BNB hissesine ulaştıklarını ve şu anda neredeyse %300 APY teklif ettiklerini açıkladı.

BNBx, BNB zincirinde nasıl çalışıyor?

BNBx, şu anda BNB sahibi olan kullanıcılar için bir stake etme ürünüdür. Stader, duyuruları sırasında, daha fazla kişi BNBx’e stake yapmaya karar verirse, BNB’ye kıyasla değerinin artacağını da açıkladı.

BNBx’in sabit bir APY’si yoktur. BNB staking platformunda BNBx oluşturulacak ve platformdaki çeşitli doğrulayıcılar tarafından düzgün bir şekilde dağıtılacaktır. Doğrulayıcılar, kullanıcılar için APY’yi belirleyen bir ödül sunmakta. Şirket, bazı durumlarda %500’den fazla bir APY ile kilitlenen toplam tutara bağlı olarak kullanıcıların alacakları APY’nin ortalama bir tablosunu da yayınladı.

APY oranları şu anda %5.5’lik bir temel APY artı %270 Stader ödülü APY’sini içermekte..

Stader kısa süre önce BNBx deneyimini ölçmek için bir beta testi yayınlamıştı. Testlerinin çok başarılı olduğunu gösterdiler ve kullanıcıların %100’ü testlerde bir dakika içinde stake yapabildi.

Ayrıca, kullanıcıların deneyimi mükemmel olarak değerlendirdiğini de açıkladılar. BNBx, ödül odaklı bir likidite token projesi. Gittikçe daha fazla ödül toplandığında, tokenin değeri de artacaktır. BNBx ve BNB arasındaki döviz kuru şu anda 1’de, ancak yakında matematiksel bir formüle göre değişecek. Kullanıcılar ayrıca kazanılan ödüllerden BNB stake komisyonu da ödemeyecekler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.