Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) İçin Artış Kapıda!

0 452

En popüler 2 meme token oluşumları olan Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) son zamanlarda oldukça sessizler. Her iki proje de aylardır düşüş trendini bozamamışken yatırımcılar şimdi ne olacak sorusuna bir cevap bekliyor. İşte DOGE ve SHIB için beklenenler..

Shiba Inu (SHIB) Sıradaki Hedef!

Haber yayın saatleri itibariyle 0.00002796 dolardan işlem gören popüler altcoin projesi son 24 saati yatay bir seyirle sürdürdü. Aylardır istenilen noktalara gelemeyen SHIB için ekosistemdeki olumlu gelişmeler umutları diri tutmaya devam ediyor. Buna ek olarak Ethereum (ETH) balinalarının büyük SHIB satın alımları da yatırımcıları heyecanlandırmış durumda. Büyük bir çıkışa hazırlık olduğu belirtilen bu satın alımların bazıları on milyonlarca dolarlık SHIB içeriyor.

İlk olarak 0.00003000 noktasına adım atmayı hedefleyen Shiba Inu projesi bunun için geçtiğimiz yılın sonlarında önemli yakımlar düzenlemişti. Tekrardan bu yönde bir gelişme veya yeni bir listeleme tekrardan SHIB alevini körükleyecek gibi görünüyor.

Dogecoin (DOGE) Yatırımcısını Bekleyen Sürpriz!

Uzun bir süredir 0.15 ila 0.20 dolar arasında gidip gelen Dogecoin (DOGE) yatırımcısı bu ay önemli bir gelişme yaşanmasını bekliyor. Peki DOGE’nin önündeki ilk zorluk ne? İşte detaylar..

Haberimizin hazırlandığı saatleri itibariyle 0.16 dolardan işlem gören Dogecoin (DOGE) son birkaç gündür hemen hemen aynı noktada seyir ediyor. Bundan birkaç hafta öncesinde Tesla ürünlerinin DOGE ile alınabilir olması da istenilen etkiyi yaratabilmiş değil. Ancak yatırımcılar yine de her geçen gün daha fazla kurumsal oluşumun DOGE’yi benimsemesini olumlu buluyor. İlk olarak 0.20 ve ardından 0.25 direncinin kırılması beklenirken ay sonunda bu duruma sadık kalınması umut edilmekte.

FTX Token (FTX) Tekrardan Boğa Rallisine mi Hazırlanıyor?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.