Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

OMG Network’ün (OMG) Bir Anda Erimesinin Arkasındaki Gerçek

0 501

OMG Network (OMG) dün %30’u aşan bir değer kaybıyla birlikte 18 dolardan 12 dolarlık seviyeye kadar eridi. Yatırımcıların büyük bir şaşkınlık yaşamasındaki olayın arkasındaki gerçekler ise ortaya çıkmış durumda. Peki OMG neden bir anda bu kadar düştü? İşte detaylar…

OMG Network (OMG) Üzerinde Keskin Düşüş

OMG Network'ün (OMG) Neden Bir Anda Erimesinin Arkasındaki Gerçek

Coinmarketcap grafiklerine göre OMG Network üzerindeki keskin düşüş çok daha net bir şekilde görülebiliyor. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda bu düşüşün arkasında Boba Network airdrop etkinliği olduğu öğrenildi. Airdrop etkinliğinin kuralı olarak kullanıcıların OMG Network token sahibi olmaları gerekiyordu. Bu yüzden de OMG değerinde ilk başta önemli bir artış yaşandı. Airdrop için hak kazananların açıklanacağı saat geldiğinde ise token değerinde bir anda düşüş yaşadı. Çünkü artık kullanıcıların OMG Token tutmaları gerekmiyordu ve bu haberle birlikte bir anda satış çılgınlığı görüldü.

OMG Network üzerinde yaşanan bu düşüş aslında yatırımcıların dikkat etmesi gereken noktalardan biri. Çünkü bu tarz airdrop etkinlikleri kapsamında benzer durumlar sıkça görülebiliyor. Bu yüzden sizler de koşullu airdrop kampanyalarının kurallarını sıkıca okumalı ve değer kaybına karşı önleminizi almalısınız.

OKEx, APENFT’yi (NFT) Listelediğini Duyurdu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.