Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Metaverse Kripto Para Projeleri Uçuşta!

0 368

Son günlerin yükselen trendi olan Metaverse türü kripto para projeleri uçuşa geçmiş durumdalar. Başta StarLink (STARL) olmak üzere birçok altcoin son bir haftada değerini kat ve kat arttırmayı başardı. Bununla birlikte de yatırımcılar ceplerini doldurmuş durumdalar.

Metaverse Projelerine Büyük İlgi

Teknolojinin geldiği son noktalardan biri olan Metaverse son günlerde oldukça popüler. Facebook’un adını Meta olarak değiştirmesi de bu sektör için oldukça büyük bir hamle oldu. Bunula birlikte aşağıda gördüğünüz coinler başta olmak üzere birçok proje değerini hızlıca arttırmaya devam ediyor.

Metaverse Kripto Paralar 30 Ekim
Metaverse Kripto Paralar 30 Ekim

Coingecko üzerinden elde edilen bu görselde durumu çok daha net bir şekilde görebiliyoruz. Söz konusu kripto paraları market hacmine göre ele alan listenin başında ise Axie Infinity (AXS) bulunuyor. Daha öncesinde de adını sıkça duyduğumuz AXS, Metaverse akımı ile değerini daha da arttırabilir.

Gelecek için önemli olduğu düşünülen Metaverse teknolojisi hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Bu kadar ilgi çekici olunca da söz konusu alana hitap eden projelere ilgi artmış durumda.

Ethereum’dan (ETH) Yeni Bir Rekor Geldi (29 Ekim)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.