Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

Geliştiriciler, Terra Ağında Nasıl NFT Üretileceğini Açıkladı

0 274

Terra, geliştiriciler için Terra ağında nasıl değiştirilemeyen tokenlerin (NFT’ler) oluşturulacağı ve aracı iade edileceği konusunda bir YouTube eğitimi yayınladı.

Büyük bir çöküş yaşayan Terra, geliştiriciler için Terra blok zincirinde nasıl değiştirilemeyen token (NFT’ler) oluşturulacağına dair bir dizi eğitici YouTube videosu yayınladı. Ekibin amacı, mümkün olduğunca çok sayıda geliştiricinin Terra blok zincirini kullanmasına ve ağın geri kazanılmasına yardımcı olmaktır. Bu arada, (LUNA) son 24 saatte %2,44 değer kazandı ve şu anda 2.40 dolardan işlem görüyor.

Terra, NFT ekosistemini büyütmek istiyor

Sorunlu blok zinciri platformu Terra, 3 Kasım’da Terra blok zincirinde NFT’lerin nasıl oluşturulacağına dair bir tweet’te geliştiriciler için bir YouTube öğreticisi duyurdu. Bu, aynı zamanda Terra’nın YouTube kanalına bir yıl içinde ilk kez bir video yüklemesi. Yeni bir adım adım YouTube öğreticisi, geliştiricilere Terrain kullanarak Terra’da NFT çalıştırma konusunda rehberlik edecek. Eğitim ayrıca indirme talimatlarını ve kod görselleştirmelerini de içerecek. Bu, ilk geliştirici eğitimlerinden biri ve önümüzdeki aylarda daha fazla geliştirici öğreticisi yüklenecektir.

Son zamanlarda, Terra Rebels, Terra Classic topluluğunu (LUNC) Terra Classic blok zincirinin tüm yönleri hakkında eğitmek için eşit erişime sahip resmi bir YouTube kanalı başlattı. Terra Classic Revival yol haritasının arkasındaki ekip, doğrulayıcı olmak için gereksinimler hakkında bir eğitim yayınladı. Bu hareket aslında Terra Classic doğrulayıcılarının sayısını artırmaya da yardımcı oldu.

Terra kurucusu Do Kwon nerede?

Bu arada Terra kurucusu Do Kwon Güney Koreli savcılardan saklanmaya devam ediyor. Başka bir yere gitmeden önce Dubai’ye inerken görülmüştü. Bugün son bir tweet’te Do Kwon, “Şaşırtıcı bir şekilde, son birkaç hafta hayatımın en yaratıcı zamanlarından biri oldu.” dedi.

Do Kwon şu anda The Terra Expedition üzerinde çalışıyor. Bu, Terra blok zincirinin ilk adımlarından olan geliştirici madenciliği programı ve geliştirici hizalama programının gözden geçirilmiş bir baskısıdır.

Haberimizin hazırlandığı sırada, LUNA son 24 saatte yaklaşık %2,44 artışla 2.40 dolaran işlem görüyor. Bu arada, LUNC da son 24 saatte %2 değer kazandı ve fiyat şu anda 0,0025 doların altında işlem görüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.