Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.29
+1208.82
Ethereum
$3,562.37
+67.8
Litecoin
$94.50
-0.6
DigitalCash
$38.50
+0.79
Monero
$136.55
-0.77
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.36
+0.48
Dogecoin
$0.22
+0.02

Elon Musk’tan Dogecoin (DOGE) Yatırımcılarını Üzecek Paylaşım

0 467

Adını daha öncesinde sık sık Dogecoin’i anarken duyduğumuz Elon Musk paylaşımlarına devam ediyor. Ancak bu seferki paylaşım pek de iç açıcı değil. Dogecoin hakkında gelen bir paylaşıma “ağlayan surat” emojisi atan Elon Musk bu paylaşımıyla oldukça şaşırtmış durumda.

Bir DOGE yatırımcısının “meme” paylaşımı “Doge’da çok para kaybettiğim için karımı dark web’de satmak zorunda kaldım.” zorunda oldu. Bu paylaşıma “ağlayan surat” emojisi ekleyen Musk DOGE yatırımcılarının aklına şüphe sokmuş durumda. O da milyarder ismin bu sevdadan vazgeçip vazgeçmediği yönünde diyebiliriz.

Elon Musk Dogecoin’i Tek Başına mı Bırakıyor?

Bildiğiniz üzere milyarder yatırımcı Elon Musk bundan birkaç ay önce Dogecoin ile ilgili birçok sürpriz paylaşıma yer vermişti. Bu paylaşımlar sayesinde değerini kat ve kat arttıran DOGE birçok kişiyi de zengin etti. Ancak Musk bir süredir bu sevdadan yavaş yavaş uzaklaşıyor gibi görünmekte.

Yakın zaman önce Baby Doge adlı başka bir altcoini paylaşan Elon Musk artık Dogecoin’i desteklemiyor olabilir. Elbette bunu söylemek için henüz çok erken olsa da yapılan paylaşımlar ister istemez Dogecoin’i kötü yönde etkiliyor. Hatta bu paylaşımın ardından %7’lik bir değer kaybına uğrayan DOGE daha da düşmeye devam edebilir. Bu yüzden sizler de pozisyonlarınızı alarak olası bir kırılmada kendinizi güvenceye alabilirsiniz.

Elon Musk Tarafından Yapılan Kripto Para Paylaşımlarındaki Risk!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.