Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,194.24
-2862.93
Ethereum
$3,102.09
-145.52
Litecoin
$83.04
-3.4
DigitalCash
$29.91
-1.44
Monero
$118.40
-3.82
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
-1.52
Dogecoin
$0.15
-0.01

Ellipsis (EPS) Nasıl Satın Alınır? EPS Coin Nedir?

0 314

Ellipsis (EPS) Satın Al

Ellipsis (EPS) satın alma işlemleri için kripto para borsalarında al-sat sayfaları kullanılır. Market üzerinde yatırımcıların anlık işlemlerini de gösteren bu alandan EPS satın almak adına bir işlem emri girilebilir. Bunun ardından da satın alınan EPS varlıkları cüzdan adresine aktarılmış olur.

Ellipsis (EPS) Nedir?

Ellipsis projesi, merkezi olmayan bir kalıcı sözleşme platformu olarak kullanılmaktadır. Buna ek olarak proje, sanal bir otomatik piyasa yapıcı (vAMM) tarafından mümkün kılınmaktadır. Ellipsis ağında platform yönetimi ve staking için kullanılan yerel token biriminin ismi ise EPS’dir. Platform üzerinde çeşitli işlemlerde kullanılan EPS için çeşitli mining ekipmanları ile madencilik yapılması mümkün değildir.

Günümüz DeFi platformları arasında aktif olarak faaliyetlerine devam eden Ellipsis (EPS), 115 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahiptir. Toplamda 1,000,000,000 adet maksimum arza sahip olan altcoin projesinde bunun %64’lük kısmı aktif olarak dolaşımda bulunmaktadır. Kalan %36’lık kısım ise ağda yapılan yeni alım satımların ardından kullanıcılar tarafından kullanılmak üzere bekletilir.

Jeff Majtyka, Michael Egorov tarafından kurulan Ellipsis projesi 2021 yılında hayata geçirilmiştir. Buna ek olarak Ethereum ağının otomatik piyasa yapıcı (AMM) protokolü olan Curve’den çatallanarak ortaya çıkartılmıştır. Söz konusu projenin amacı ise Binance Smart Chain üzerinde faaliyet gösteren sabit kripto paralar swap işlemlerine imkan sunmaktır. Kullanıcılar bu sayede Ellipsis üzerinden çeşitli sabit değerli kripto paraları takas edebilirler.

Ellipsis (EPS) Nasıl Alınır?

Market hacmi açısından marketin en büyük 360. kripto para projesi olan Ellipsis’i satın almak adına kripto para borsalarından yararlanılabilir. Buna ek olarak yine EPS desteği bulunan çeşitli DeFi platformlarının da onu satın almak adına kullanılması mümkündür. Ancak işlemlerini kripto para borsası üzerinden yapacak olan kullanıcılar şu adımları takip ederek EPS coin varlığına sahip olabilirler:

  • Banka hesabı üzerinden kripto para borsasına ABD doları (USD) veya Türk lirası (TRY) aktarımı yapılır.
  • Borsa üzerinde EPS satın alma sayfası üzerinden uygun işlem çifti seçilerek satın alma işlemi yapılır.

Bir kripto para borsası üzerinden Ellipsis (EPS) satın almak adına yapılması gereken işlemler bu şekildedir. Ancak kullanıcılar bu noktada EPS atın almak için borsanın desteklediği herhangi bir kripto para birimini kullanabilirler. İşlem çifti olarak adlandırılan bu sistemde USDT veya BTC ile de EPS satın almak mümkün olacaktır.

Ellipsis (EPS) Hesabı Nasıl Açılır?

Varlıklarını güvenilir ve kolay bir şekilde saklamak adına kullanıcıların Ellipsis (EPS) cüzdan sahibi olmaları gerekmektedir. Bu durumda herhangi bir kripto para cüzdanından yardım alınabilir. Ancak günümüzde kripto para borsaları da yine EPS hesabı açmak adına kullanılabilir. Borsalar üzerinde bulunan hesap özet ayrıntıları tarafından kullanıcılar EPS cüzdan adreslerine göz atabilirler. Yine bu alan üzerinden ilerleyen süreçlerde dilenirse farklı adreslere EPS transferleri de yapabilirler. Geçmiş olan işlemleri görüntülemek ve EPS yatırmak ve çekmek için de yine bu alan kullanılabilir.

Kullanıcıların EPS hesabı açmaları noktasında sıcak cüzdan ve soğuk cüzdan olmak üzere çeşitli seçenekleri bulunmaktadır. Sıcak cüzdanlar, borsalar ve cüzdan uygulamaları gibi sürekli internet bağlantısına ihtiyaç duyan sistemlere verilen isimdir. Soğuk cüzdan donanımları ise sahip oldukları teknoloji neticesinde kullanıcıların sürekli olarak internete bağlanmalarını gerektirmez. Kullanıcılar dilerse ilerleyen süreçte soğuk cüzdanlarını internete bağlayarak bir borsaya aktarıp al-sat işlemleri için kullanabilirler.

Ellipsis (EPS) Canlı, Anlık ve Güncel Fiyat

Ellipsis (EPS) canlı, anlık ve güncel fiyat bilgilerine market üzerinden ulaşmak mümkündür. O anki EPS arz miktarını ve çeşitli düşüş ve artışlar ardından otomatik olarak hesaplanan fiyatlar kullanıcıya aktarılabilir. Bu hesaplama işlemleri ise sistemin özelliklerine bağlı olarak anlık olarak görüntülenebilecek özelliklere sahiptir. Kullanıcılar borsanın sahip olduğu alım ve satım alanlarından da EPS fiyatını anlık ve güvenilir bir şekilde takip edebilirler. Ayrıca çeşitli grafik ve analiz araçları yardımıyla anlık olarak fiyatların gözetlenmesi sağlanabilir.

Ellipsis (EPS) Yatırma ve Çekme İşlemleri

EPS yatırımlarını o anki fiyat üzerinden çekmek veya daha fazla yatırmak isteyen kullanıcılar bunun için kripto para borsasından yararlanmalıdır. Kripto para borsalarında bulunan Ellipsis (EPS) satın alım sayfalarındaki işlem emirleri sayesinde dileyen bir kullanıcı tüm EPS varlıklarını çekmek için satabilir. Yapılacak olan bu satım işleminin ardından varlıklar işlem çiftinin diğer tarafındaki coin birimine dönüştürülmüş olacaktır. Örnek bir senaryoda varlıkları değerince USDT alan yatırımcı dilerse bu varlıklarını kendi para birimine dönüştürerek banka hesabına çekebilir.

Ellipsis (EPS) için daha fazla token sahibi olmak isteyen kullanıcılar bunun için daha fazla yatırma işlemi yapmalıdırlar. Bunun için de satın alma sayfasında yapılan işlemlerin tekrardan uygulanarak daha fazla EPS sahibi olunması sağlanabilir. Çeşitli analizlerin ardından o anki maliyet ve değer hesaplamalarını göz önüne alan kullanıcılar markete EPS satın alma emri vererek yatırımını yapabilirler.

Ellipsis (EPS) Hesaplama

Çeşitli kripto marketler üzerinden alınan ve satılan EPS varlıkları, söz konusu kripto paranın değerini hesaplamak adına takip edilmektedir. Ağ üzerindeki işlemler ve arz durumunu takip ederek hesaplanan değerler kullanıcılara anlık olarak gösterilebilir. Günümüzde gelişen teknolojilerin sonucunda kripto para borsalarında da Ellipsis (EPS) varlıkları hesaplanmış olarak kullanıcıların karşısına çıkartılmaktadır. Kullanıcılar da bu sayede çeşitli matematiksel işlemler yapmadan EPS varlıklarının o anki değerini öğrenebilirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.