Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-3738.09
Ethereum
-273.66
Litecoin
-5.35
DigitalCash
-4.07
Monero
-4.48
Nxt
-0
Ethereum Classic
-3.05
Dogecoin
-0.02

Bayram Şekeri Tadında! İşte Yükselmesi Beklenen 3 Altcoin Birimi

0 649

Altcoin piyasalarında oldukça hareketli saatler yaşanırken göze çarpan ve yükselmesi beklenen 3 altcoin birimini sizler için derledik. Adeta bayram şekeri tadında tatlı bir şekilde yatırımcısını memnun etmesi beklenen kripto paralara sizler de bir göz atabilirsiniz.

1- Dogecoin (DOGE)

Uzun bir süredir 0.50 dolar desteğine tutunmuş şekilde bekleyen Dogecoin (DOGE) için yeni bir ralli umudu var. Birkaç gündür tartışmalardan da uzak kalan popüler altcoinin yakın zamanda tekrardan yükseldiğini görebiliriz. En azından Mayıs ayı bitmeden 0.70 seviyelerinin görülmesi umut ediliyor. Dogecoin’in şu anki değeri ise 0.51 dolar olarak görülmekte. Sizler de bu doğrultuda yeni yatırım kararlarını verebilirsiniz.

2- Polkadot (DOT)

Oldukça başarılı bir proje olan ve geçmişinde büyük ralliler barındıran Polkadot (DOT) tekrardan yükseliş sinyalleri gösteriyor. Bu hafta yatırımcısına %10 oranının üzerinde kazandıran popüler altcoin kısa sürede 50 dolar seviyelerini görebilir. DOT’ın haber hazırlanırken değeri ise 45.48 dolar civarlarında. Kısacası favorilere alınıp gözlenebilecek bir altcoin olduğunu söylemek mümkün.

3- Tron (TRX)

Haberin hazırlandığı saatler itibariyle 0.11 dolardan işlem görmekte olan Tron (TRX) bir süredir bekleneni veremiyor. Birçok başarılı anlaşmanın altında imzası bulunan altcoin projesi Mayıs sonlarında yatırımcısının yüzünü güldürebilecek potansiyele fazlasıyla sahip. TRX yatırımcısının kendisinden beklentisi ise kısa vadede 0.17 dolar seviyelerinin görülmesi yönünde. Ancak bunun için 0.13 direncinin kırılması gerekiyor.

Bitcoin (BTC) Artacak mı? Bitcoin 15 Mayıs Analiz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.