Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,392.06
-2559
Ethereum
$3,002.69
-87.58
Litecoin
$80.06
+0.9
DigitalCash
$28.09
+0.07
Monero
$118.12
-5.79
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.68
-0.64
Dogecoin
$0.15
-0.01

Başarılı Analistten Cardano (ADA) Hakkında Sürpriz Açıklama!

0 466

Oldukça hareketli ve bir o kadar da heyecanlı anların yaşandığı kripto para piyasalarında sert iniş ve çıkışlar devam ediyor. Kısa bir süre önce Benjamin Cowen tarafından yapılan analizde de Cardano (ADA) üzerine odaklanıldı. Cardano’nun en iyi yarış atlarından birisi olduğunu belirten başarılı analist şu şekilde ekledi:

Grafiğe bakarsanız, ADA Şubat ayı sonlarında 1.20 dolar seviyesine bir hamle yaptı ve o zamandan beri aşağı yukarı aynı kaldı. Bu kısa hareket yukarıya döndü. Ama hikaye şunu anlatacak… ADA temelde yana doğru hareket etti. Yani bu ne anlama geliyor? Bu, ADA’nın aslında birçok altcoin’den daha iyi performans gösterdiği anlamına geliyor.

Cardano (ADA) Düşüşe Dirençli!

Yaşanan genel düşüşlerde Cardano’nun düşüşe karşı en iyi direnç gösterenlerden biri olduğunu belirten analist Cowen ADA’ya olan inancılı vurguluyor. Bundan 2 ay öncesinde 2.45 dolara ulaşan ADA o zamandan bu yana değerinin yaklaşık %50’lik bir kısmını kaybetmiş durumda. Ancak bu düşüşün birçok coine kıyasla daha kabul edilebilir durduğunu belirten başarılı analist yorumuna şu sözleri ekledi:

Bana, “peki %50 aşağı”, bu gerçekten o kadar harika mı?’ diyebilirsiniz. Koşullar göz önüne alındığında, öyle. Bitcoin %50 düştü… Piyasa koşulları göz önüne alındığında ADA’nın nispeten iyi performans göstermeye devam ettiği göz önüne alındığında, bunun piyasa döngüsünün ana yarış atlarından biri olduğuna dair daha fazla kanıt sağladığını düşünüyorum.

Haberimizin hazırlandığı saatler itibariyle 1.30 dolarlık bir değere sahip olan Cardano şu anda önemli bir atak içerisinde. Dünden bu yana %25 değer kazanan popüler altcoin halen yükselmeye devam ediyor.

Çin’deki Bitcoin Yasakları Aslında Bir Fırsat Olabilir mi?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.