Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,168.68
+645.01
Ethereum
$3,094.93
+25.16
Litecoin
$81.29
+0.2
DigitalCash
$29.99
+0.81
Monero
$120.51
+2.88
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.35
+0.11
Dogecoin
$0.15
0

Başarılı Analistin En Az 10x Beklediği 2 Altcoin

0 561

Başarılı bir analiz kanalı olan Bitboy Crypto tarafından en az 10x beklenen 2 altcoin açıklandı. Yaptıkları açıklamalarla takipçilerini heyecanlandıran Bitboy Crypto tarafından belirlenen bu 2 altcoin ise Medabots ve Crypto Blades oldu.

GameFi Projelerine Olan İlgi

Bilindiği üzere kripto para sektörü artık Bitcoin ve altcoinlerden çok daha fazlası. Gittikçe dallanıp budaklanan sektörde artık GameFi projeleri de önemli bir yer sahibi. Bu yüzden de analistler Medabots ve Crypto Blades projelerine dikkat çektiler.

Medabots (MEDA)

Analistlerin üzerinde durduğu Medabots aslında oyun sektöründe uzun yıllardır bulunuyor. Japon pazarında 90’ların sonu ve 2000’li yılların başında iyi bir iş çıkartan şirket şimdi de kripto para sektörüne atılmak istiyor. Bunun için de MEDA ile yola çıkan Medabots sektöre hızlı bir giriş yapmıştı. Analistlerin MEDA hakkındaki konuşması ise şu şekilde:

Zaten var olan devasa topluluklarıyla uzaya çıkan medabotlar. Şirket, Playstation ve Gameboy gibi birçok platform için oyunlar geliştirmiştir. Şimdi blok zincirine giriyorlar. Bu proje için heyecanlıyız.

CryptoBlades (SKILL)

Binance Smart Chain üzerinde başlatılan CryptoBlades (SKILL) projesi de analistlerin üzerinde durduğu bir diğer GameFi ürünü oldu. NFT tabanlı bir rol yapma oyunu olan CryptoBlades bu yönüyle büyük bir kitleyi elinde bulundurmakta. Birbirleri ile alışveriş yaparak SKILL kazanabilen oyuncular böylece pazarın da canlı kalmasını sağlamaktalar. Analistlerin de üzerinde durduğu SKILL projesi gerçekten de yakından takip edilmeyi hak ediyor gibi.

Bu Veri Bitcoin’de Yeni Bir Rekoru İşaret Ediyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.