Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

ABD Başkan Adayı: Kripto Para Yatırımcısı Arkadaşlarım Var

0 442

ABD Başkan Adayı: Kripto Para Yatırımcısı Arkadaşlarım Var.

ABD Başkan Adayı Andrew Yang, katıldığı bir söyleşide Dijital paraya yatırım yapan pek çok arkadaşı olduğunu söyledi ve ekledi: “2017 balonuna rağmen blockchain tabanlı teknolojilerin dönemi henüz yeni başlıyor!”

YouTube üzerinden yayın yapan Ryan Higa’nın 15 Eylül tarihli yayınına konuk olan ABD Başkan Adayı Andrew Yang, kripto para ve Bitcoin üzerine düşüncelerini paylaştı. para ekosistemine karşı olumlu tutumuyla bilinen Yang, özellikle Bitcoin’in (BTC) alt yapısını oluşturan teknoloji olarak blockchain’e gönülden inandığını açıkladı.

Diğer pek çok önemli teknoloji trendinde olduğu gibi, kripto para için oluşturulan abartılı heyecanın bir engele dönüştüğünü kaydeden Yang, “Bu ekosistemin kalbini oluşturan teknoloji ise son derece güçlü.” diye ekledi.

Andrew Yang ayrıca Bitcoin tabanlı bir evrensel temel gelir fikrine sıcak baktığını belirterek, “Kripto para ekosistemindeki arkadaşlarımdan sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum. Dijital para bence evrensel temel gelir için düşünebilir.” dedi.

Ağustos ayında yayınladığı haberde ABD Başkan Adayı Andrew Yang, daha önce 2020 seçimlerinde başa geçmesi durumunda bir sonraki seçimlerde blockchain tabanlı bir seçim sürecini yürürlüğe alacağını açıklamıştı.

andrew yang bitcoin ile ilgili görsel sonucu

Binance ve CHZ Ekibi Ticaret Yarışmasını Başlattı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.