Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Uzun Zamandır Beklenen ShıbaSwap Sonunda Hayata Geçti!

0 890

Doge “meme” temalı kripto paralar arasında belki de bir amaca sahip olan en büyük coin olan Shıba Inu sürpriz bir gelişmeyle karşımızda. Habere göre uzun bir süredir çalışmalarının devam ettiği bilinen ShıbaSwap projesinde sona gelinmiş vaziyette. Böylece kullanıcılar artık artık çeşitli kripto paralar ile farklı tokenlere sahip olabilecekler.

ShıbaSwap Shıba Inu İçin Faydalı Olur mu?

Bugün hayata geçirilen ShıbaSwap projesinin Shıba Inu için de büyük bir fayda sağlayacağı düşünülüyor. İlk olarak proje sayesinde insanlar SHIB için sürekli bir para akışı sağlayacağı için coinin güncelliğini koruyabilmesi adına büyük bir önem taşımakta. Ayrıca kullanıma açılan shıbaswap.com üzerinden yapılabilecek birbirinden farklı işlemler de mevcut.

Shıba Swap Özellikleri

Shıba Swap şu anda 6 farklı özelliği desteklemekte. Bunların içerisinden sadece “Bonefolıo” adı verilen özellik yakında aktif edilmek üzerinde halen geliştiriliyor. Sistem üzerinde şuanda aktif olan özellikler ise şu şekilde:

  • DIG
  • FETCH
  • BURY
  • SWAP
  • WOOF

Bir “meme” temalı token olan Shıba Inu için geliştirilen ShıbaSwap da bu şakaya uygun dizayn edilmiş. Bu yüzden de özelliklerin isimleri sizlere biraz garip gelir. Ancak sistemi daha yakından izlemek istiyorsanız Shıba Swap adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ripple (XRP) Boğaları Uyanıyor mu? Detaylar Haberimizde…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.