Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Ünlü YouTuber COVID-19’un Totaliter Eylemler İçin Bahane Edildiğini Düşünüyor

0 473

Ünlü YouTuber COVID-19’un Totaliter Eylemler İçin Bahane Edildiğini Düşünüyor

Kripto YouTuber ve “Gigolo’s”un eski yıldızı Vin Armani, nisan ayında salgını geçirmek için küçük bir Pasifik adasına taşındı ve gerçekleşmek üzere olduğunu öngördüğü “totaliter tiranlıktan” kaçtı.CoinText kurucusu, Kaliforniya’da kalsaydı “ortadan kaybolma” riskinin adı açıklanmayan güçlerin gözünde “istenmeyen” olması nedeniyle yüksek olduğunu belirtti.

Kripto Twitter’ın önde gelen birçok üyesi gibi Armani de, yetkililerin COVID-19’u otoriter önlemler almak için bir perde olarak kullandığını düşünüyor.

İşler garipleşmeye başladığında sesimi Twitter’dan duyurmaya başladım, öngörülerde bulundum. Bu öngörülerin hepsi birer birer gerçekleşti.

Kripto para ile ilişkisinin taşınma kararı vermesine neden olan faktörlerden biri olduğunu belirten Armani, “sessiz kalıp hiçbir şey yapmamak ile IRS veya ICE’nin, milli muhafızların ve neredeyse hiçbir polisin olmadığı bir yere kaçmak” arasında seçim yaptığını açıkladı.

ABD’yi geride bırakmak

Armani, öngörülerini bazı gönderilerinde paylaştı. Armani, 14 Mart’ta hükümetin insanları ” ‘hastalık ülkesini temizlemek’ amacıyla biyolojik işaretçilerine dayanarak topladığını ve ‘izole ettiğini’ ” ileri sürmüştü.

“Bunu 100 yıl önce bile yapmadık. Totaliterliğe tekrar yürüyecek kadar kör müsünüz?”

Armani, son olarak da temas takibi teknolojisindeki “Büyük Abi” teknolojisi ve hükümetin dört milyon Amerikalının yardım kartları ile yapabileceği bu türden işlemleri düzenlemesi ile ilgili endişelerini dile getirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.