Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,073.63
-2341.43
Ethereum
$3,127.07
-92.7
Litecoin
$83.24
-1.64
DigitalCash
$29.90
-1.38
Monero
$118.42
-3.38
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.45
-1.68
Dogecoin
$0.15
-0.01

TradeSanta Kripto Para Alım Satım Yazılımı Kullanıcılara Birden Fazla Borsada Aynı Anda İşlem Açma Fırsatı Tanıyor

0 891

TradeSanta Kripto Para Alım Satım Yazılımı Kullanıcılara Birden Fazla Borsada Aynı Anda İşlem Yapma Fırsatı Tanıyor .

Bulut tabanlı bir kripto ticaret yazılımı sağlayıcısı, madeni para satın alırken ve satarken birden fazla borsayı kullanmanın zorlayıcı faydaları olduğunu ve hesapları tek bir yerde birleştirmek için sezgisel bir arayüz sunuyor . Tradesanta’daki yöneticiler, birden fazla borsadan yararlanmanın, günlük tüccarların daha geniş bir ticaret çiftine erişebilecekleri, pazarda neler olup bittiğine dair daha geniş bir bakış açısı elde edebilecekleri ve hatta bir ticaret platformunun bitcoin’i daha ucuza sattığı arbitrajdan yararlanabilecekleri anlamına geldiğini savunuyorlar.

TradeSanta, tüm bu borsaların bulut tabanlı yazılımına bağlanmasını sağlayan sezgisel bir API sayesinde birden fazla oturum açma işleminin dezavantajlarını ortadan kaldırdığını söylüyor. Kullanıcıların hesaplarını hızlı ve güvenli bir şekilde bağlamalarına yardımcı olmak için adım adım yönergeler ve yeni tüccarların hangi borsaların kendileri için doğru olabileceğine karar vermelerine yardımcı olabilecek bilgiler sağlanmaktadır.

İki dakika içinde bir bot kurun

Borsaları bağlama işlemi tamamlandıktan sonra, TradeSanta kullanıcılarının iki dakika içinde ticaret botları kurma özgürlüğüne sahip olduğunu söylüyor. Tek yapmaları gereken ticaret yapmak istedikleri çifti seçmek. Buradan, uzun ve kısa stratejiler eklenebilir, yani piyasalar hem boğa hem de ayı topraklarında olduğunda yararlanmak için potansiyel vardır. Belirli fiyatlandırma seviyelerine ulaşıldığında pozisyonlar hemen kapatılacak şekilde kar hedefleri dağıtılabilir ve piyasa koşulları doğru olduğunda teknik göstergelere güvenilebilir, böylece yeni işlemler otomatik olarak açılır. Bu stratejiler elle inşa edilebilir — veya, tüccar tercih ederse, onlar zor iş çok onlar için yapılır önceden ayarlanmış şablonları güvenebilirsiniz.

Kripto ticareti günde 24 saat, haftada yedi gün gerçekleşir-yani her zaman piyasa hareketlerinin üstünde tutmak imkansız olabilir. Otomasyon sayesinde TradeSanta, kullanıcıların bilgisayarlarına veya telefonlarına sürekli olarak bağlanmadan fırsatları yakalamalarına olanak sağladığını ve uykularını yakalamalarına veya diğer iş çıkarlarının bir kısmını takip etmelerine izin verdiğini söylüyor. Şeffaf analitik tüccarlar volatilite zamanlarında acil Uyarılar sunan Telgraf bildirimleri ile birlikte, onların botlar herhangi bir zamanda nasıl performans konusunda kapsamlı güncellemeler alabilirsiniz anlamına gelir.

Tradesanta’dan gelen rakamlar, otomatik platformuna olan talebin sağlıklı bir şekilde arttığını gösteriyor. 1 milyondan fazla anlaşma artık yazılımı ile tamamlandı ve 14.500 ticaret botları yazma sırasında aktif. Web üzerinde ve Android ve iOS cihazları için uygulamalar aracılığıyla kullanılabilen yazılım, aynı zamanda 36,500 aktif kullanıcıdan oluşan canlı bir topluluğa sahiptir.
Şirket, tüm geçmişlerin tüccarlarının kendileri için doğru olan paketi bulmalarını sağlayan net bir fiyatlandırma yapısı sağlamaya çalıştı. Ücretsiz bir plan, tüm önceden ayarlanmış ticaret stratejilerine, sınırsız sayıda ticaret çiftine ve aynı anda en fazla iki bot kullanımına erişim sağlar. Abonelikler, mevcut olan ticaret botlarının sayısını genişletir. Uluslararası görünümde, TradeSanta son zamanlarda Türkçe ve Portekizce de dahil olmak üzere yeni dillerde yazılım desteği açıkladı. Yöneticiler bunun yerel talebe yanıt olarak olduğunu söylüyor-iç veriler kripto Botlarına olan ilginin son zamanlarda Türkiye ve Brezilya’da arttığını gösteriyor. Yazılım, aralarında Binance, Huobi, Upbit, HitBTC, Bitfinex ve bittrex gibi birçok büyük uluslararası platformu destekliyor. Şirkete göre, bitmex ve Okex’e bağlantılar yakında hazır olacak.

 

https://tradesanta.com/tr

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.