Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Satoshi Nakamoto Davasının Tarihi Belli Oldu

0 348

Satoshi Nakamoto Davasının Tarihi Belli Oldu.

İddia ve savunma makamının avukatları tarafından yapılan resmi açıklamada, söz konusu davanın 6 Temmuz’da görüşülmeye başlanacağı doğrulandı. Kripto topluluğunu birkaç yıldır meşgul eden dava nihayet bir çözüme ulaşabilir. Davaya başkanlık eden Yargıç Bloom, duruşmanın 6 Temmuz’da başlaması için mahkeme emri verdi. Daha da önemlisi, her iki tarafı temsil eden avukatlar, duruşmayı geciktirebilecek herhangi bir dava açmayı planlamadıklarını ve hevesle mahkemeye katılmayı beklediklerini söylediler.

Hukuki temsilciler arasında söz dalaşı

Wright’ın avukatı Andres Rivero,  müvekkilinin her zaman mahkemede gerçeği belirlemek istediğini ve erteleme gibi bir niyetlerinin bulunmadığını belirtti:

“Davaların ertelenmesi her zaman mümkün, zira davacılardan daha fazla bilgi talep edilebilir […] Ama tüm gecikmelerin karşısında durduk ve her zaman mahkemeye çıkmak istedik. Davacılar, Dr. Wright’ın hayatının geri kalanında yaptığı her şeyin yüzde 50’sinin Bay Kleiman’a ait olduğu konusunda sözlü bir anlaşma olduğunu kanıtlamak zorunda kalacaklar.”

Rivero’ya göre, Kleiman Dr.Wright’ın yakın dostuydu. Ancak bu ona Wright’ın sahip olduğu Bitcoin’lerin (BTC) yarısını alma hakkı vermiyor.

Roche Cyrulnik Freedman LLP’den Velvel Freedman, şirket Ira Kleiman’ı temsil ediyor ve bu iddiaları “saçma” buluyor:

“Davacıların duruşma tarihindeki gecikmelerden sorumlu olduğu her yorum saçmadır. Yargıç Bloom’un 10 Ocak 2020’de belirttiği gibi, Craig’in maskaralıkları ve davranışları bu davanın keşif sürecini geciktirdi ve engelledi. Değerli zaman ve kaynakları boşa harcadı […] ve Davacının kanıt elde etmesini engelledi.”

Çok sıra dışı bir durum

Rivero, hakimin “ödemeler dışında Dr. Wright’a karşı yaptırımlarının tersine çevrildiğini” belirtti. Rivero, davanın ne kadar sürebileceğine dair bir tahminde bulunamıyor.

“Sizin tahmininiz en az benimki kadar iyi, çünkü ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.”

Hayatını kaybeden Dave Kleiman’ın kardeşi Ira Kleiman, Dr.Wright ve Dave Kleiman’ın Satoshi Nakamoto ekibinin bir parçası olarak birlikte madencilik yaptıklarını iddia ederek 1,1 milyon Bitcoin’in yarısını istiyor. Rivero’ya göre müvekkili Dr. Wright, şüphe duyan pek çok araştırmacıya rağmen Satoshi Nakamoto olduğunu hala savunuyor. Yakın zaman önce John McAfee, Bitcoin teknik makalesinin yazarının gerçek kimliğini yüzde 99 ihtimalle bildiğini ve Dr. Wright’ın Satoshi Nakamoto ekibinin bir parçası olabileceğini ima etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.