Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,351.31
+76.66
Ethereum
$3,144.64
-2.02
Litecoin
$84.85
+1.17
DigitalCash
$30.43
+0.48
Monero
$120.01
+1.62
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.58
+0.45
Dogecoin
$0.15
0

Rusya’dan Kripto Paralar Hakkında Yeni Düzenleme Sinyali

0 503

Rusya’dan kripto paralar hakkında yeni düzenlemelere ilişkin sinyaller geliyor. Ülkenin Devlet Duma Finansal Piyasalar Komitesi başkanı Anatoly Aksakov bireysel yatırımcıları korumak adına yeni yasalar getirilmesi gerektiğini belirtti.

Rusya Kripto Para Konusuna Yoğunlaşıyor

Her geçen gün market değeri biraz daha artan kripto para sektörü artık hükümetlerin de gündeminde. Son olarak Çin’in yasak getirmesiyle birlikte diğer ülkeler de bu konuyu araştırmaya başladılar. Ancak birçoğunun Çin kadar katı bir tavır takınmadığını biliyoruz. Rusya da bu kapsamda yatırımcıları duygusal yatırımlardan korumak adına harekete geçmeye hazırlanıyor. Konu hakkında Anatoly Aksakov tarafından gelen bir açıklama ise şu şekilde oldu:

“Dijital para birimleri, gelişmiş odak noktamıza tabidir ve yeni bir araç olduğu ve vasıfsız bir yatırımcı için oldukça zor olduğu için dijital varlıklara yatırım yapan vatandaşlarımız için maksimum koruma sağlamaya çalışacağız.”

Artık milyarlarca dolarlık bir para akışına sahip olan kripto paralar özellikle yeni yatırımcılar için riskli olabiliyor. Rusya da bu konuda yatırımcıları korumak adına ne tür bir yenilik getirecek, bunu hep birlikte göreceğiz.

Etherum (ETH) Yatırımcısının Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.