Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,371.46
+3196.76
Ethereum
$3,061.33
+110.49
Litecoin
$81.41
+4.14
DigitalCash
$28.74
+1.83
Monero
$116.31
-0.3
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.03
+1.23
Dogecoin
$0.15
0

Peter Brandt: Bitcoin Yorumu Yapmaya Tövbe Ettim

0 407

Peter Brandt: Bitcoin Yorumu Yapmaya Tövbe Ettim.

Piyasanın en deneyimli trader’larından biri olan ve yaptığı açıklamalarla hep gündemde kalan Peter Brandt, bundan sonra Bitcoin (BTC) hakkında yorum yapmayacağını söyledi. Bitcoin piyasasını takip eden kitlenin kendisine “saygısız” davrandığını belirten Brandt, BTC’nin fiyat hareketleri konusunda yorum belirtmeme kararı aldığını duyurdu. 29 Nisan tarihinde Twitter üzerinden Hindistan borsası Nifty 50 hakkında değerlendirmede bulunan Peter Brandt’in mesajına, Mohit Kumar isimli kullanıcıdan gelen “Efendim, Bitcoin haberinizi bekliyoruz” cevabına ünlü trader’dan sıra dışı bir tepki geldi.

Çok fazla “saygısız trolün” olduğunu söyleyen Bradt, cevap tweet’inde şu ifadeleri kullandı:

“Bundan sonra BTC hakkında tweet atmayacağım. Çok fazla saygısız trol var”

BTC topluluğundan yanıt gecikmedi

Peter Brandt’in bundan böyle Twitter üzerinden Bitcoin değerlendirmesi yapmayacağını duyurmasının ardından kripto para topluluğundan manidar cevaplar eksik olmadı. BigCheese isimli bir kullanıcı, “Sıcağa katlanamıyorsan mutfakta durmayacaksın” cevabını verdi. Threshold isimli kullanıcı ise “Hala 0 dolara düşecek mi?” diye sordu. Verdikleri yanıtlarla Peter Brandt’e destek veren kullanıcılar da yok değildi. Bodhi Samagga isimli Twitter kullanıcısı, “Diğer insanlar da size saygı duymaya ve analizlerinizi bekleye başlayana kadar sürekli BTC yorumu atmalısınız. Teşekkürler Bay Brandt” ifadesini kullanırken topluluktan da olumlu tepkiler aldı. Yorum yapan pek çok kullanıcı, “trolleri” dikkate almaması ve gerekirse banlaması önerisinde bulundu.

Peter Brandt’in tövbesi uzun sürmedi

Bundan sonra Twitter üzerinden BTC hakkında yorum yapmayacağını söyleyen Brandt, sözünü uzun süre tutamadı. 28 Nisan tarihinde türev piyasası trader’ı Tyler D. Coates tarafından Twitter üzerinde yayımlanan Bitcoin analizine sert bir dille cevap gönderdi. Yorum yapan trader’a “amatör” yaftasını yapıştıran Brandt, “bundan daha iyisini yapmalısınız. Detaylara takılıp asıl karşınızda duran büyük resmi göremiyorsunuz” şeklinde yazdı.

Brandt USDT sahiplerine “saydırdı”

Ünlü trader Peter Brandt, stablecoin Tether’e de verdi veriştirdi. Tek geceliğine bile olsa USDT şeklinde para saklayan kullanıcıların “aptallık” yaptıklarını öne sürdü. “İnsanların ABD dolarını kınayıp ellerinde Tether tutmaları şaka gibi” açıklamasında bulundu. Bitcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 23 artış yakalarken USDT arzında da önemli bir artış gerçekleşti. Whalebot Alerts, Tether’ın son 24 saat içinde iki işlem üzerinden 160 milyondan fazla yeni coin’i piyasaya sürdüğünü bildirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.