Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,197.80
+869.37
Ethereum
$3,146.80
+55.9
Litecoin
$81.34
+0.29
DigitalCash
$29.41
+0.46
Monero
$133.99
+9.86
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.74
+1.08
Dogecoin
$0.16
+0.01

PayPal, Kripto Alanındaki İlk Satın Alımını Resmen Duyurdu!

2 566

PayPal, Kripto Alanındaki İlk Satın Alımını Resmen Duyurdu!

PayPal, kripto para birimi ve dijital varlık alanındaki ilk satın alımını duyurdu: güvenlik odaklı girişim Curv.Satın alım, Pazartesi günü bir basın açıklamasında duyuruldu. PayPal, “satın alım işleminin 2021’in ilk yarısında tamamlanmasını beklediğini” söyledi, ancak anlaşmanın ayrıntılarını açıklamadı.

“Ekim 2020’de PayPal, finansal hizmetlerin ve ticaretin geleceğinde dijital para birimlerinin oynayacağı rolü şekillendirmeye yardımcı olma taahhüdünü duyurdu. Bu alanda sürdürülebilir büyüme ve inovasyon sağlamak için şirket, kısa süre önce blockchain, kripto ve dijital para birimleri odaklı iş birimini oluşturdu. Curv, PayPal’a teknik uzmanlık ekleyen güçlü teknoloji uzmanlarından oluşan ekibiyle yeni kurulan gruba katılacak,” ifadeleri kullanıldı.

PayPal’ın şirket içi yeteneklerini artırma teklifinin bir parçası olarak potansiyel satın alımlar için kripto alanını araştırdığı söyleniyor. PayPal, bu ayın başlarında, Ekim ayında hizmetlerini resmi olarak açıkladıktan sonra gelişen kripto para birimine önemli miktarda kaynak yatırdığını söyledi.Geçen hafta, PayPal’ın Curv’ü satın alma teklifiyle ilgili raporlar ortaya çıkmıştı.

PayPal’ın satın aldığı platform Curv nedir?

Curv’ün hizmetleri, yeni ortaya çıkan bir kriptografi bölümü olan çok-partili hesaplamaya odaklanıyor. The Block’ta yer alan bir habere göre Curv’ün kurucu ortağı ve CEO’su Itay Malinger, “Bu alanda bir ürün duyuran ilk bizdik. Başkalarının da bu alana yönelmesine sevindim. Yazılım tabanlı çözümler için bunun bir standart haline geldiğini düşünüyorum,” ifadelerini kullanmıştı.

2 Yorumlar
  1. […] amacı gütmeyen bir kuruluştur. 2017’nin sonlarında, ICON blok zincirinin kripto parası olan ICX için ilk kripto para teklifini gerçekleştirdi ve bu süreçte 42 milyon dolarlık fon […]

  2. […] yükseldi. SushiSwap (SUSHI), yüzde 15’in üzerinde artışla 20,1 dolar seviyelerine kadar […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.