Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

Oltalama saldırına karşı koruyan kripto para cüzdanı duyuruldu

0 330

Oltalama saldırına karşı koruyan kripto para cüzdanı duyuruldu.

Kripto cüzdan sağlayıcısı Trezor, kendi donanım cüzdanı için Trezor Suite isimli yeni bir masaüstü uygulaması çıkardı.14 Ekim’deki bir blog gönderisine göre Trezor’un ana şirketi Satoshi Labs, masaüstü uygulamalarının tarayıcı tabanlı cüzdanlarına göre “daha güçlü koruma” sunduğunu iddia etti ve sıklıkla kripto kullanıcılarını hedefleyen e-dolandırıcılık saldırıları riskini de yok ettiklerini söyledi.

Trezor blogu, “İnsanlar online gizlilik ve güvenlik hakkına sahip ancak bunu elde etmeyi bilen az kişi var” diye belirtti. “Trezor Suite’i kullanmak herkesin Bitcoin’in tüm fırsatlarından daha kolayca yararlanmasına yardımcı olacak ve daha gizlilik hakkının farkında, kripto becerili ve kendine egemen bir toplumun kapılarını açacaktır.”

Yaygın olarak bir soğuk depolama metodu olarak kullanılmasına rağmen donanım cüzdanları, veri ihlallerinden muaf değil. Ocak ayında Kraken Security Labs, hackerların, Trezor donanım cüzdanlarından, sadece cihaza 15 dakikalık fiziksel erişim ile kişisel anahtarları çıkartabileceğini gösterdi.

Büyük kripto para cüzdanı sağlayıcıları arasında, veri güvenliğinin tartışmanın ön sıralarında olduğu yoğun bir rekabet vardı. Eylül ayında , hackerların, milyonlarca dolarlık kayıpla sonuçlanan, e-dolandırıcılık dümenleriyle bir sıcak cüzdan olan Electrum’daki kullanıcıları hedeflediğini yazmıştı. Başka bir donanım cüzdanı sağlayıcısı olan Ledger, bir milyondan fazla kullanıcı e-posta adresini tehlikeye atan haziran ayındaki veri ihlalini doğruladı.

Trezor, masaüstü uygulamasının, eski tarayıcı tabanlı Trezor Wallet’ının kullanılamaz olacağı ocak ayına kadar halka açık beta’da olacağını belirtti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.