Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,718.66
+1264.27
Ethereum
$3,034.19
+7.84
Litecoin
$80.22
+0.45
DigitalCash
$28.52
+0.56
Monero
$116.29
-2.96
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.71
-0.15
Dogecoin
$0.15
-0

Kripto politikası üzerinde çalışan en iyi kongre üyeleri

0 399

Kripto politikası üzerinde çalışan en iyi kongre üyeleri .

Amerika Birleşik Devletleri yasa koyucuları ve kripto endüstrisi arasında eşi görülmemiş etkileşimler gören bir yılın ardından, ülke içinde endüstrinin geleceğini şekillendirecek blok zinciri ve kripto para birimi için duruşlar ve politikalar belirleyen bir kongre üyesi listesi oluşturdu. Listelenen bazı kongre üyeleri blok zincirinde yükselişe sahipken, bazıları Facebook Terazi veya diğer kripto para birimleri gibi konulara açık bir muhalefet kurdu.

Rep. Tom Emmer (R-MN)

Fintech Görev Gücü’nün rütbe üyesi olan ve Blockchain Caucus ve House Finansal Hizmetler Komitesi içinde görevler alan Sayın Emmer, kripto için kapsamlı düzenlemeyi teşvik etmeye açık bir ilgi duydu. Emmer özellikle kripto para birimi vergilendirmesi konusunda açık kurallar sağlama süreciyle meşgul. Sayın Davidson, kripto topluluğunun dikkate değer bir müttefiki. Nisan ayında tekrar tanıttığı Token Taksonomi Yasası’nın iki yazarından biridir . 

Davidson ile birlikte Rep. Soto Token Taksonomi Yasası’nın ortak yazarlığını ve sponsorluğunu yaptı. Ocak ayında Kongre Blockchain Caucus’un eş başkanlığına seçildi. Blockchain Tanıtım Yasası’nın temel itişi, kendi deyimiyle, “Kongreye blockchain teknolojisinin bir tanımını önermek için bir çalışma grubu kurmak” tır. Böyle bir çalışma grubu, konuyla ilgili gelecekteki mevzuatı ideal bir şekilde düzenler. Tasarı tanıttıktan sonra Young tweet attı : 

“Blockchain, modern kripto para birimlerinin temel taşıdır ve tedarik zinciri yönetimi, siber güvenlik, AI ve sağlık hizmetleri gibi finansal olmayan sektörlerde büyük bir etkisi olabilir. Ben sadece ABD’nin bu teknolojinin ön saflarında yer almasını sağlayacak bir yasa tasarısına girdim. ” 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.