Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,375.38
+225.65
Ethereum
$3,271.79
+84.16
Litecoin
$86.57
+2.15
DigitalCash
$31.91
+0.73
Monero
$121.41
-1.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.95
+0.01
Dogecoin
$0.16
0

IMF Kripto Para Birimlerini Daha Yakından Takip Etme Kararı Aldı

0 548

Kısa bir süre önce yayınlanan bir habere göre Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından kripto paralara ilişkin yeni karar alındığı ortaya çıktı. Bu karara göre kripto para birimlerini daha yakından takip edecek olan IMF yatırımcıların güvenli bir şekilde yatırım yapabileceklerinden emin olmak istiyor. Özellikle de son zamanlardaki büyük zararların ardından bu kararın gelmesi birçok uzman tarafından beklenmekteydi.

Konu hakkında bir rapor da yayınlayan IMF dijital para birimlerine uyum sağlanması gerektiğini şu şekilde belirtiyor:

“Hızlı teknolojik inovasyonlar, halka açık ve özel dijital paraların hakim olduğu yeni dönemin öncüsüdür. Ödemeler daha kolay, hızlı, ucuz, erişilebilir ve anlık olarak uluslararası gerçekleştirilebilir olacak. Bu iyileşmeler hepimize fayda sağlayabilir ve verimlilik ve kapsayıcılığı artırabilir”

Yapılan bu açıklamaya ek olarak kripto paraların IMF politikalarına uygun geliştirilmesi gerektiği de belirtildi. Ancak bu şekilde uyum sağlanabileceğini belirten kurumun kripto paralar hakkında derinlemesine bir inceleme başlatacağı biliniyor. Bu sayede sektörün gittiği noktayı tespit etmek isteyen IMF gelecekte kripto paraların büyük bir yer kaplayacağından emin.

Finlandiya El Konulan Kripto Paraları Satacak Aracı Kurum Arıyor

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.