Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,923.52
+1182.56
Ethereum
$3,053.86
+10.64
Litecoin
$81.16
+0.95
DigitalCash
$29.64
+0.86
Monero
$117.34
+2.66
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.22
Dogecoin
$0.16
+0.01

Huobi Borsası Kripto Birikimlerinden Faiz Kazanma İmkanı Sunacak

0 284

Huobi Borsası Kripto Birikimlerinden Faiz Kazanma İmkanı Sunacak.

Dev kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcısı Huobi, merkeziyetsiz kripto kredi platformu Cred ile kullanıcılarının birikimlerinden faiz kazanmasına olanak sağlamak için iş birliği yaptı. Dev kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcısı Huobi, merkeziyetsiz kripto kredi platformu Cred ile kullanıcılarının birikimlerinden faiz kazanmasına olanak sağlamak için iş birliği yaptı. 1 Nisan tarihli duyuruya göre Cred’in kredi hizmetleri, 8 stablecoin dahil binden fazla kripto varlığı destekleyen ve 200 ülkede kullanıcılara hizmet sunan Huobi Wallet’a tamamen entegre edilecek. İki şirket desteklenen kripto varlıkların detaylı listesini sunmadı fakat Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve Universal Dollar (UPUSD) gibi stablecoin’lerin yeni teklifin parçası olacağını açıkladılar.

Aylık faiz teklifi

Kaliforniya merkezli Cred, lisanslı bir kredi şirketi ve kripto para ve blockchain şirketlerinden oluşan koalisyon Universal Protocol Alliance’ın kurucu üyelerindendir. Şirket, Binance Labs, Arrington XRP Capital, Blocktower ve FBG Capital gibi sektörün köklü isimleri tarafından destekleniyor. Yeni iş birliği ile ilgili yorumda bulunan Cred CEO’su Dan Schatt, şirketin merkeziyetsiz finans hizmetlerini ”bu finansal istikrarsızlık zamanlarında” müşterilere sunmaya istekli olduğunu açıkladı Yeni entegrasyon ile Huobi kullanıcıları, aylık faiz ödemeleri almak için kripto birikimlerini ödünç verebilecek ve rehin bırakılan varlıkların süresini uzatma imkanına sahip olacaklar. Programa katılmak için minimum bir gereklilik bulunmuyor. Faiz, stablecoin olarak veya diğer kripto varlıklar ile ödenebiliyor. 150 bin dolardan fazla birikime sahip yatırımcılar ayrıca Cred’in Özel Müşteri Uzmanları’na danışarak kişisel bir program oluşturabilirler.

Büyüyen bir sektör

Huobi ve Cred’in yeni ortaklığının temelleri, kripto para kredi hizmetlerinin sektör genelinde giderek daha fazla ilgi gördüğü bir dönemde atıldı.  4,25 milyar dolara ulaşan kripto kredi miktarıyla en hızlı büyüyen kripto kredi şirketi olan Celsius Network, ocak ayında cüzdanına yatırılan tüm kripto paralar için bileşik faiz uygulayacağını duyurdu. Kripto kredi alanındaki diğer büyük oyuncular arasında BlockFi, Nexo, YouHolder ve SALT Lending yer alıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.