Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,540.48
+319.3
Ethereum
$3,572.43
-12.72
Litecoin
$94.64
-3.05
DigitalCash
$38.35
+0.13
Monero
$136.75
-1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.23
+0.45
Dogecoin
$0.22
+0.03

Eski Bakkt Ceo’su : Corona virüs sebebiyle tüm hisselerini sattı

0 338

Eski Bakkt Ceo’su : Corona virüs sebebiyle tüm hisselerini sattı .

Eski Bakkt CEO’su, Corona virüs salgını hakkında sağlık komitesinin yaptığı toplantıyı duyduğu anda hisslerini sattı, yeni nesil bir girişime para yatırdı. Intercontinental Exchange iştiraki Bakkt’ın eski CEO’su ve cumhuriyetçi Georgia senatörü Kelly Loeffler’in, Corona virüs salgını hakkında Senato Sağlık Komitesi kurulmasıyla birlikte milyonlarca hisse senedi sattığı bildirildi. Daily Beast’in 20 Mart’taki haberine göre cumhuriyetçi senatör, ABD’li senatörlere özel brifingin yapıldığı gün olan 24 Ocak’ta kendisine ve eşine ait hisse senetlerini sattı. Aralarında Resideo Technologies hisseleri de olmak üzere, kendisi ve kocasına ait 27 farklı kağıdın şubat ayında satışını gerçekleştirdiler. Resideo Technologies o tarihten bu yana yüzde 50 değer kaybetti.

Aynı dönemde Loeffler çifti, dağıtık iş yeri çözümleri için teknoloji sağlayan şirket Citrix’e 100.000 ila 250.000 dolar arasında yatırım yapmak üzere hisse satın aldı. Citrix’in web sitesinde, şirketin “çalışanlarınızı güvende tutmak ve COVID-19 salgını boyunca operasyonları sürdürmek için ihtiyaç duyduğunuz desteği sağlamaya kararlı” olduğu ifadesi yer alıyor. Hisse senedi işlemlerine rağmen Loeffler, Corona virüs pandemisi kötüleştikçe sürekli olarak yaptığı açıklamalarla ABD ekonomisine güven aşılamaya çalıştı.

Loeffler “dayanaksız saldırıları” reddetti

Hisse senetlerini satmasına yönelik gelen tepkileri reddeden Loeffler, “Senato etiğine ilişkin periyodik işlem raporunda teyit edildiği üzere, bu alım ve satışlardan 16 Şubat 2020’de – yapıldıktan üç hafta sonra bilgilendirildim” dedi ve ekledi:

“Bu gülünç ve temelsiz bir saldırı. Portföyüm için yatırım kararı vermiyorum. Yatırım kararları, benim veya kocamın bilgisi veya katılımı olmadan birden fazla üçüncü taraf danışman tarafından veriliyor.”

Loeffler’ın tweet’leri insanları yatıştırmış gibi gözükmüyor. Twitter kullanıcısı “DTBbyTheSea” şu ifadeleri kullandı:

“Tabii tabii. Eminim ki insanların evden çalışmasına olanak tanıyan yazılım şirketinden 250.000 dolarlık hisse almanız tamamen rastlantıdır.”

Loeffler, aralık ayında ABD Senatosu’na atandı ve kendisi askeri ve Trump yanlısı olarak biliniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.