Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,454.16
+202.74
Ethereum
$3,266.31
+83.71
Litecoin
$87.10
+2.54
DigitalCash
$31.89
+0.53
Monero
$120.34
-1.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.02
+0.03
Dogecoin
$0.16
0

Elon Musk’ın Merak Uyandıran Hisse Satma Anketi Sonuçlandı

0 557

Ünlü milyarder Elon Musk’ın merak uyandıran hisse satma anketi sonuçlandırmış durumda. Twitter üzerinden takipçileri ile Tesla hisseleri satma hakkında anket yapan Musk takipçilerinden hisseleri satması yönünde oy aldı. Ancak ünlü ismin şimdi buna uyup uymayacağı ise merak ediliyor.

Anket Sonucuna Uyacağına Söz Vermişti!

Hatırlayabileceğiniz üzere milyarder isim sonuç ne olursa olsun buna uyacağına dair bir söz vermişti. Ankette 3.5 milyondan fazla oy kullanılırken %57.9 ile hisseleri satması yönündeki seçenek kabul edildi. Şimdi ise ünlü yatırımcının bir sonraki adım hem takipçileri hem de yatırımcılar arasında merakla bekleniyor.

Bildiğiniz üzere Elon Musk kripto para dünyasında da önemli bir etkiye sahip. Daha önce yaptığı birçok paylaşımla piyasaları olumlu veya olumsuz yönde etkileyen Musk’ın şimdi alacağı karar da oldukça önemli olacaktır. Eğer ünlü isim hisseleri satıp kripto para almaya karar verirse söz konusu kripto para bir anda uçuşa geçebilir. Ancak aksi durumda da piyasaların bir miktar çekileceğini söylemek mümkün.

Konuya Dair Farklı Bir Bakış Açısı:

Konu hakkında Kyla Scanlon tarafından da farklı bir bakış açısı geldi. Scanlon’a göre Elon Musk hisselerini satarsa Tesla hisseleri bir anda düşüş yaşayabilir. Bunun ardından herkes düşük fiyatlı Tesla hissesi almak isteyeceği için hisseler tekrardan bir artış trendine girerler. Böylece Elon Musk’ın tekrardan daha fazla oranda Telsa hissesi satın alması mümkün olacak gibi görünüyor. Bu durumu meme token projelerindeki iniş ve çıkışlara benzeten Scanlon’un bu paylaşımı büyük bir ilgi gördü.

Türk Yatırımcının Bu Hafta İlgi Gösterdiği Kripto Paralar (7 Ekim)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.