Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,720.97
+312.97
Ethereum
$3,257.16
+80.6
Litecoin
$86.66
+2.04
DigitalCash
$31.75
+0.35
Monero
$121.65
-0.44
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.11
+0.1
Dogecoin
$0.16
0

Coinbase DeFi Projelerine 1 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

0 416

Coinbase DeFi Projelerine 1 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı.

Coinbase, merkeziyetsiz finans uygulamalarına desteğini artırmaya devam ediyor; şirket,  USDC Bootstrap Fonu ile alandaki iki projeye 1,1 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu. Coinbase, merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarına desteğini artırmaya devam ediyor; şirket,  USDC Bootstrap Fonu ile alandaki iki projeye 1,1 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu. Coinbase ve Circle tarafından 2019’da Centre Konsorsiyumu’nun bir parçası olarak başlatılan USDC Bootstrap Fonu, DeFi gelişimini DeFi protokollerine doğrudan USD Coin (USDC) ile fon sağlayarak desteklemeyi amaçlıyor. Fon, Coinbase’in 1 Nisan tarihli açıklamasına göre merkeziyetszi borsa Uniswap’in USDC/Ether (ETH) havuzuna 1 milyon dolar değerinde USDC yatırımı yapacak.  Şirket, aynı zamanda kullanıcılara bilet satın almak ve yarışmak için yatırdıkları Dai (DAI) ve USDC için faiz sunan PoolTogether’ın günlük ödülüne de 100 bin dolar katkı sağlayacak.

İki proje

Ethereum tabanlı Uniswap, emir defteri olmadan, onun yerine taban para biriminin ETH olduğu varlık paritelerine dayanan, merkeziyetsiz bir borsadır. Borsa, doğrudan token swap’ine olanacak sağlayacak V2 güncellemesini 2020’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Coinbase, projenin Ethereum üzerindeki en likit borsalardan biri olma yolunda ilerlediğini, havuz olarak da bilinen borsalara 800’ün üzerinde token sunduğunu belirtti. Fon, DeFi projelerinin kritik altyapısını ve sunduğu likiditeyi desteklemek için Uniswap’in USDC/ETH havuzuna 1 milyon dolar değerinde USDC enjekte edecek Para piyasası prokotolü Compound’u kullanan PoolTogether, kullanıcılara ilgili havuzlara DAI ve USDC yatırma ve bunlardan faiz kazanma imkanı sunuyor. Kullanıcı, yatırılan her stablecoin için bir piyango bileti alıyor ve her hafta havuzun toplu olarak kazandığı faiz, kazanan biletin sahibine ödül olarak veriliyor. Fonun havuza sağladığı 100 bin dolarlık USDC katkısı, kazanılan faiz miktarını doğal olarak artıracak.

DeFi yatırımları

Coinbase, mart ayı sonunda iki DeFi uygulaması Compound ve dYdX ile yapılan iş birliği sayesinde kullanıcıların Coinbase Wallet’a yatırdıkları kripto paralardan faiz kazanabileceklerini açıkladı.  Coinbase, daha önce de hem Compound hem de dYdX’e 1 milyon dolar değerinde USDC sağlamıştı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.