Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,161.96
-2584.7
Ethereum
$3,148.52
-108.88
Litecoin
$83.84
-2.7
DigitalCash
$29.99
-1.79
Monero
$118.28
-3.45
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-2.03
Dogecoin
$0.15
-0.01

Coinbase Borsasının Yaptığı Listelemelere Yönelik Ağır Suçlama!

0 438

Financial Times tarafından hazırlanan bir rapora göre Coinbase borsası yaptığı listelemelere yönelik ağır suçlamalar ile karşı karşıya. Yaptığı listelemelerden açıkça kar ettiği belirtilen borsa hakkında “Coinbase modeli: listelediği kripto varlıklarından kar edin” başlığı atıldı. İşte detaylar..

Coinbase Yaptığı Listelemelerden Kazanç Elde Ediyor!

Yaptığı listelemelerden açıkça kazanç elde etmekle suçlanan borsa hakkında hazırlanan raporda yeterince şeffaf olunmadığı vurgusu yapıldı. Destek verdiği projeleri açık bir şekilde açıklamamakla suçlanan borsa tarafından Cumartesi günü şeffaflık ve adil olmak hakkında yayınlanan yazı ise dikkat çekiyor. Yazıda Baş hukuk yetkilisi Paul Grewal tarafından, varlık listeleme kararlarının risk sermayedarları veya dış yatırımcılarla koordine edilmediği ve Coinbase yöneticilerinin yalnızca inceleme ve listeleme sürecine doğrudan dahil olmaları durumunda bir girdiye sahip oldukları açıklandı ve eklendi:

“Coinbase Ventures, yaptığı yatırımlardan hiçbir zaman token satmadı ve Coinbase platformlarında hangi varlıkların desteklenebileceği üzerinde hiçbir etkisi olmayan ayrı bir ekip tarafından görevlendirildi.”

Borsa tarafından suçlamalar reddedilirken gerekli yasal ve siber güvenlik şartlarının karşılandığı her projeye yer verilebileceği vurgusu yapıldı. Yüzü aşkın kripto para birimi için hali hazırda desteğini sunan Coinbase tarafı bu sayıyı daha da arttırmaya niyetli görünüyor. Buna ek olarak raporda yer alan suçlamalar akılları karıştırsa da henüz net bir kanıya varılabilmiş değil.

Popüler Analistten Bitcoin ve Ethereum Hakkında Tahminler

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.