Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

Coinbase Borsasında Ciddi Bir Takım Sorunlar Yaşandığı İddia Ediliyor

0 493

Milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Coinbase borsasında son günlerde ciddi bir takım sorunlar yaşandığı iddia ediliyor. Asıl iddia ise borsanın bir saldırıya uğramış olabileceği yönünde. Bu yüzden de bazı kullanıcıların hesaplarına erişmekte zorlandığı ve bakiyelerini kullanamadıkları aktarılıyor.

Coinbase Borsasında Neler Oluyor?

Dünya genelinde yayın yapan CNBC tarafından dün paylaşılan bir araştırma Coinbase borsasında sorun yaşandığı iddialarını güçlendirdi. Araştırma sonuçlarına göre son zamanlarda borsa içerisinde birçok kullanıcı hesaplarının boşaltıldığını iddia ediyor. Buna ek olarak hesaplarının kilitlendiğini belirten kullanıcı sayısı da bir hayli fazla. Korkutan araştırmada CNBC tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Ülke çapındaki Coinbase müşterileriyle yapılan röportajlar ve binlerce şikayetin gözden geçirilmesi, kullanıcıların hesaplarından aniden paranın kaybolduğunu gösteriyor.”

Konuya ilişkin son günlerde Coinbase tarafında sosyal medyada büyük bir tepki mevcut. Sosyal medyada birçok kullanıcı şu anda hesapları ile ilgili çeşitli sorunlar yaşadıklarını dile getirmekte. Buna ek olarak müşteri hizmetlerine ulaşamadığını belirten kullanıcı sayısı da bir hayli fazla.

ABD’nin en büyük kripto para borsası konumunda olan Coinbase şu anda konuya ilişkin resmi bir açıklamada bulunmadı. Bu yüzden de tepkilerin odağında kalan borsada neler yaşandığını merakla takip ediyor olacağız.

Quant (QNT) 200 Doları Aşarak Rekor Kırmayı Başardı

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.