Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Celsius kripto yatırma işlemlerinde faiz sunacak

0 463

Celsius kripto yatırma işlemlerinde faiz sunacak .

Kripto para kredi platformu Celsius, 1 Şubat’tan itibaren cüzdanına yatırılan kripto paralar için bileşik faiz uygulayacağını duyurdu. Kurucu Alex Mashinsky, 22 Ocak’ta Twitter’da düzenlediği soru-cevap etkinliğinde başka gelişmeler de olduğunu açıkladı. Bileşik faiz, Celsius topluluğu tarafından talep edilen bir özellikti. Topluluk güdümlü platform, bu özellik ile BlockFi gibi rakiplerini ve geleneksel finans hizmetlerini takip edecek.

“Siz istediniz, biz de getirdik! 1 Şubat’tan itibaren kripto yatırma işlemlerine uygulanan faiz BİLEŞİK olacak! Doğru duydunuz, cüzdanınızda bulunan tüm kripto paralar faizden faiz kazanacak!”

Soru-cevap etkinliğinde duyurulan diğer gelişmelerin arasından sadakat programı, EOS ile kredi verme imkanı ve Güney Koreli kripto borsa Korbit ile yapılan iş birliği yer alıyor. Kullanıcılar, yatırdıkları ilk Bitcoin (BTC) için yıllık yüzde 8,1’e kadar faiz kazanabilecek.

En hızlı gelişen kripto kredi şirketi

2,2 milyar dolar kripto kredi oluşumu ile en hızlı gelişen kripto kredi şirketi oldu. Toplam kredi miktarı Kasım ayına kadar iki katına çıkarak 4,25 milyar doları buldu. Kripto kredi platformları, yaygınlık kazanmaya devam ediyor. Söz konusu platformlar, kripto para sahiplerine yatırdıkları para ile faiz kazanma imkanı sunarken aynı zamanda, kripto paralarını nakit veya stablecoin kredileri için teminat olarak kullanma fırsatı veriyor.

Celsius, Bitcoin, Ether (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), ZCash (ZEC) ve EOS dahil kripto paralar için çeşitli faiz oranları sunuyor. En yüksek faiz oranı, çeşitli stablecoin’ler için yüzde 10 olarak uygulanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.