Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+4560.08
Ethereum
+592.55
Litecoin
+4.29
DigitalCash
+1.83
Monero
+1.72
Nxt
0
Ethereum Classic
+3.84
Dogecoin
+0.01

Burger King Kendi NFT Koleksiyonu İçin Kolları Sıvadı

0 554

Burger King kendi NFT koleksiyonunu çıkartmak için kolları sıvamış durumda. Bunun için NFT pazaryeri olan Sweet ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.

NFT Çalışmaları Hız Kazanıyor

Dünya genelinde birçok ünlü marka kendi NFT koleksiyonunu çıkartmak için çalışmalara başladılar. Bunların arasına en son katılan da Burger King olmuş oldu. Dünyanın dört bir yanında şubesi bulunan dev marka böylece kendi NFT koleksiyonunu oluşturacak.

Burger King Real Meals kampanyası adı altında oluşturulacak NFT koleksiyonları beraberinde birçok farklı özelliği de barındırıyor. Buna göre NFT’ler yaklaşık 6 milyon yemek kutusuna QR kod ile basılacak ve bu kodlar dijital koleksiyonunun anahtarını açacaklar. Koleksiyon dahilinde şanslı müşterilerin ünlülerle iletişim kurma, bir yıl boyunca bedava menüler ve çeşitli dijital koleksiyonlar kazanacağı öğrenildi.

NFT çılgınlığını bir adım öteye taşıyan bu olayla birlikte şanslı müşteriler bu alana adım atmış olacaklar. Yapılan duyuruya göre bu çalışma bir an önce tamamlanarak QR kodlar dağıtılmaya başlanacak.

Coinbase Henüz Çıkartmadığı Hizmeti SEC Yüzünden İptal Etti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.